Pigmentvlekjes

Door overmatige blootstelling aan de zon, hormonen of genetische aanleg ontstaat een overproductie van melanine. Hierdoor onstaan pigmentatie, donkere huidvlekjes of ouderdomsvlekjes. Onze specialiste adviseert u over onze 3 doeltreffende en effectieve oplossingen.

Maak direct een afspraak

3 oplossingen

Microdermabrasie

Cosmetisch zandstralen op microscopisch celniveau met een ongekend resultaat. Een straal ultrafijne steriele kristallen met vacuümzuigkracht worden over de huid geleid. De kristallen ‘zandstralen’ de huid cellaag voor cellaag tot een bepaalde diepte. Uw huid oogt erna jonger, frisser en stralender. Dode huidcellen en vuil worden verwijderd.

De eerste 2 á 3 dagen na de behandeling kunt u geen make-up aanbrengen, niet sporten (niet hevig transpireren) en niet zwemmen. Ook een stoffige omgeving kan nadelig zijn voor het herstel van uw huid. Na de behandeling kan de huid iets trekkerig aanvoelen en roodheid vertonen, zoals bij een lichte zonnebrand. Er kunnen wondjes en schaafplekken ontstaan maar dit is afhankelijk van het niveau waarop wordt gewerkt. Er is een dun laagje van uw huid afgehaald, waardoor een goede nabehandeling van uw huid noodzakelijk is. De behandeling heeft uw huid dunner wordt gemaakt met de en daardoor gevoeliger is voor invloeden van buitenaf. Bij zwaardere behandelingen wordt de opperhuid intensiever behandeld met als gevolg dat er gedurende enkele dagen lichte roodheid kan optreden.

Intakegesprek  |  Gratis
Behandeling 25 minuten  |  €52
Behandeling 50 minuten  |  €97
Microdermabrasie 25 min + No Needle Mesotherapie 50 min  |  €97
Microdermabrasie 25 min + No Needle Mesotherapie 75 min  |  €128

Microdermabrasie 25 min + transderm 25 min |50 min |€97
Microdermabrasie 25 min + No Needle Mesotherapie 75 min  |  €128

Afspraak maken

Skin rejuvenation

Een geavanceerde, medisch verantwoorde licht- flitstechniek waarbij licht op een specifieke golflengte door de huid wordt geabsorbeerd. De behandeling is intensief en snel voorbij, maar is niet geheel pijnloos. Het lijkt alsof een elastiekje tegen de huid schiet, maar een verdoving is niet nodig.

Voor en na de behandeling mag uw huid niet blootgesteld worden aan de zon of zonnebank. Uw huid mag niet gebruind zijn door de zon. Het is noodzakelijk om na de behandeling tenminste 2 weken een Sunblock te gebruiken. De huid heeft na de behandeling enkele dagen nodig om zich te herstellen. Eventuele roodheid en/of lichte zwellingen herstellen vanzelf binnen enkele dagen. Skin Rejuvenation is ook geschikt voor de gevoelige huid. Zelfs in een verder gevorderd stadium kan 60 – 80% vermindering behaald worden. De behandeling kan elke 3 weken herhaald worden.

25 min behandeling | €59

Afspraak maken

Peeling Marine Facial

Effectieve peeling voor een egale, jonger uitziende huid! Direct zichtbaar resultaat na één behandeling.

Afspraak maken