"Eerlijke producten, mooie gerechten en gezonde voeding. Mijn passie ligt bij de Aziatische keuken. Albert is voedingsdeskundige en imker, hij verzorgt de bijenvolken van Sanadome".
“Ik werk altijd met oog voor detail en de pure smaak van ingrediënten. Mijn favoriet in Sanadome is het 'Flavours of the World' dinerbuffet op vrijdag- en zaterdagavond.”
“Het liefst kook ik de heerlijke Franse of Italiaanse keuken. De verfijnde bereiding heb ik mogen leren van Paul Fagel in restaurant Arsenaal in Naarden en in Chalet Brakkestein.”
“Wij houden rekening met uw allergieën, lactose intolerantie en wensen zoals suikervrij of zoutarm. Ook bevat onze menukaart diverse vegetarische en veganistische alternatieven.”

In restaurant Flow houden wij rekening met allergieën, lactose intolerantie, coeliakie (glutenvrij). Wij bieden veganistische, suikervrije, zoutarme en vegetarische alternatieven. Koks Albert van Rheede en Jacco Beck zijn beiden afgestudeerd als voedingsdeskundige. Zij vinden altijd een passende oplossing voor je dieetwensen. Om er zeker van te zijn dat onze keuken volledig aan je dieetwens kan voldoen, kun je dit aangeven bij uw reservering.