Privé lounge & bar, met eigen terras voor groepen tot 150 personen in een sfeervolle omgeving. De perfecte locatie voor een besloten groepsdiner, familiediner, receptie, jubileum of bedrijfspresentatie.

Broschüre
Direkt buchen
  • Täglich geöffnet
  • Saisonale Gerichte
  • Frische, lokale Produkte
  • Allergien & spezielle Wünsche

Private dining

Reserveer

Ninety is geschikt voor een privé groepsdiner tot 100 personen. Zoekt u een privé restaurant, lounge of terras? Wij hebben een perfecte locatie voor al uw evenementen, bijvoorbeeld een besloten groepsdiner, familiediner, High Tea, BBQ, Walking diner, bruidsdiner of buffet. Vraag naar de mogelijkheden voor een gezellig diner op een sfeervolle locatie in restaurant Ninety.

Receptie

Reserveer

Met een privé bar is Ninety de perfecte locatie voor een feestelijke borrel tot 150 personen met een hapje en drankje. Van koffie met gebak tot luxe hapjes met champagne, van een informele borrel met bittergarnituur tot een culinaire wijn en spijs proeverij. U heeft uw eigen privé lounge, bar, sfeervolle open haard en openslaande deuren naar het terras.

Jubileum

Reserveer

Restaurant Ninety is de perfecte locatie om een jubileum te vieren. Wij ontnemen alle zorgen en vinden het belangrijk dat u uw jubileum kunt vieren in een sfeervolle privéruimte met een feestelijk drankje en lekker eten. Van een feestelijke borrel met bittergarnituur tot Drinks & bites aan de bar of een privé feestavond.

High Tea

Reserveer

✓ Onbeperkt koffie en thee
✓ Kopje soep
✓ Sandwiches met diverse soorten beleg zoals roomkaas,  gerookte zalm en rosbief
✓ Wraps, hartige soesjes
✓ Scones, quiche, muffins en cakejes
✓ Bonbons en koekjes
✓ Klein saucijzenbroodje
€18,50 per persoon

Miranda en Lisette
Miranda en LisetteMeeting & Events