Welkom in onze Thermen. De enige wellness in Nijmegen met thermaal water uit eigen bron. Met een minimale temperatuur van 33°C zorgt het water voor optimale ontspanning. Zouten en mineralen in het water hebben bovendien een positief effect op uw spieren en gewrichten. Gun uzelf een moment van ontspanning en geniet!


De Thermen zijn alleen te bezoeken in badkleding

Öffnungszeiten
Entree’s & arrangementen
Bekijk de Corona info & maatregelen voordat je Sanadome boekt en/of bezoekt
Wasser aus eigener Quelle
Badkleding
  • Jeden Tag Textilbadetag

  • Innen- und Außenbäder

  • Heilzame werking voor lichaam

  • Wasser aus eigener Quelle

Einrichtungen in der Therme

Het thermaal water in Sanadome komt uit onze eigen zoet- en zoutwaterbron. In het water zitten zouten, mineralen en metaalionen en geven het bronwater een heilzame werking. Het water in onze Thermen heeft een minimale temperatuur van 33°C. Naast het ontspannende en zuiverende effect van het warme, thermale water heeft het een bijzonder verzachtende werking en een positief effect op spieren en gewrichten.

Das große Thermal-Innenbecken ist angenehme 33°C warm und verfügt über drei Whirlpools und Massagestrahlen, die Ihre Muskeln und Gelenke entspannen.

Bei warmen und kalten Außentemperaturen bietet das Thermal-Außenbecken optimale Entspannung im Freien. Das Becken hat angenehme 33°C und ist mit Massagestrahlen, Jet-Stream, Whirlpools, Brause- und Massagesitzbank sowie Massage- und Regendusche ausgestattet. Verwöhnen Sie sich mit Entspannung an der frischen Luft!

In het warm waterbad bereikt het water een temperatuur van 37°C. Het zorgt voor een diepe ontspanning en heeft een positieve invloed op uw spieren en gewrichten. Wij adviseren u circa 10 à 15 minuten in het warme water te blijven.

Im 34°C warmen Salzwasserbecken sind Sie schwerelos und erleben den „Effekt des Toten Meeres“. Aufgrund der hohen Salzkonzentration „trägt“ Sie das Wasser an der Oberfläche und können Ihre Muskeln und Gelenke optimal entspannen. Das Salz hat zudem eine reinigende Wirkung. Gehen Sie in gestreckte Rückenlage, schließen Sie die Augen und lösen Sie alle Anspannung…

Heerlijk bubbelen in kruiden whirlpools van 35°C  met diverse extracten zoals lavendel, koolzuur, zuurstof en dennen. De kruiden whirlpools hebben een aangename temperatuur van 35°C.

De mintkamer bereikt een temperatuur van 65°C. Aan het opgietwater hebben we mintextract toegevoegd dat de luchtwegen opent. De uitwerking is verfrissend en reinigend. U kunt op uw handdoek plaatsnemen en 10 à 15 minuten ontspannen (zie zandloper in de mintkamer). Na gebruik raden we u aan een koude douche te nemen, goed te drinken en te rusten. Tip: Warm uw voeten vooraf op in het voetenbad, dan bereid u uw lichaam voor op de warmte in de mintkamer.

De Stoomkamer bereikt een temperatuur van 45°C en heeft een stimulerende en ontslakkende uitwerking op het lichaam. Wij adviseren u circa 10 à 15 minuten in de stoomkamer te verblijven. Hierna kunt u zich douchen in de doucheruimte naast de stoomkamer. Neem daarna even lekker rust om bij te komen van de hoge luchtvochtigheid en warmte en gun uzelf een moment van ontspanning.

Bij onze voetenbaden kunt u zelf de temperatuur van het water bepalen. Wissel warme met koude voetenbaden af, dat stimuleert de doorbloeding.
Tip: Neem een voetenbad voordat u de mintkamer in gaat, dan bereid u uw lichaam voor op de warmte.

Im Thermengarten erwartet Sie Entspannung auf einem der komfortablen Liegestühle. Genießen Sie frische Luft und die grüne Umgebung.

Lust auf etwas Bewegung? Täglich um 11:00 Uhr, 14:30 Uhr und 20:00 Uhr laden wir Sie im Thermal-Innbecken zur Aquagymnastik ein. Die Teilnahme ist unverbindlich und kostenlos. Reservieren ist nicht erforderlich.

Dagarrangementen

Dagentree | €36,50
✓ Toegang Thermen 9.00 – 23.30 uur
Comfort | €51,50
✓ Toegang Thermen 9.00 – 23.30 uur
✓ Gebruik badjas
✓ Gebruik grote en kleine handdoek
✓ Sanadome badslippers
Comfort & dagmenu | €70
✓ Toegang Thermen 9.00 – 23.30 uur
✓ Gebruik badjas
✓ Gebruik grote en kleine handdoek
✓ Sanadome badslippers
✓ Lunch of diner (3-gangen dagmenu à €21,50)
Zomer dagarrangement | €65
✓ Toegang Thermen 9.00 – 23.30 uur
✓ Gebruik badjas
✓ Sanadome badslippers
✓ Hoofdgerecht naar keuze in restaurant Marina of Breeze
Sabbia med | Lichttherapie
Kraxenofen | Oostenrijkse stoombehandeling
Alle entree’s & Arrangementen

Restaurants in der Therme

Ruime zithoeken met comfortabele loungebanken. Dat is restaurant Breeze. Met natuurlijke tinten en materialen haalt Breeze het buitengevoel naar binnen in een warme ambiance. Het midden van de Spa Lounge is ingericht met een grote open haard. De behaaglijke sfeer nodigt u uit om te ‘verdrinken’ in een tijdschrift of een goed boek. Koffie met iets lekkers. Gezonde, versgeperste vruchtensappen en smoothies of een glas, koele Chardonnay. Wij serveren u in de lente en zomer met plezier onze gezonde, culinaire wondertjes op het grote loungeterras.

Dagelijks geopend | 09.00 – 23.30 uur. U bezoekt Breeze in badkleding met badjas.

Weitere Informationen
Speisekarte

Tijdens uw verblijf in de Thermen, bent u van harte welkom in Spa restaurant Marina. We heten u van harte welkom voor een kopje koffie of thee met gebak, een lekkere lunch met verse belegde broodjes of een heerlijke maaltijdsalade. Als besluit van een ontspannen dag in de Thermen serveren wij in Marina ook een driegangen dagmenu of compleet diner.

Dagelijks geopend | 12.00 – 22.00 uur. U bezoekt Marina in badkleding met badjas.

Weitere Informationen
Speisekarte

Thermen

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded.
I Accept

Behandelingen

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded.
I Accept

Huur badjas – handdoek – slippers

Huur badjas | €9,50
Huur badlaken + handdoek | €8,95
Huur badlaken + handdoek+ badjas | €17,50
Koop slippers | €9,95
Huur badlaken + koop slippers | €16,50

Praktische informatie

• Badjas: We raden aan om een badjas te dragen, maar dit is niet verplicht. Je kunt deze ook ter plaatse huren.
• Handdoek: Je kunt ter plaatse een handdoek huren. Er zelf een meenemen mag uiteraard ook. Als je in ons hotel overnacht mag je ook de handdoek van de hotelkamer meenemen naar de Thermen.
• Badslippers: Het dragen van badslippers is verplicht.

Kinderen | minimumleeftijd

Onze faciliteiten zijn niet op kinderen ingericht, daarnaast bezoeken veel gasten onze baden vanwege de rust en voor ontspanning. Sanadome kent geen speciaal dagtarief voor kinderen. Kinderen zijn welkom, vanaf 8 jaar of ouder. Kinderen vanaf 8 jaar tot 14 jaar zijn alleen welkom onder begeleiding van een volwassene.