Maandag 10 augustus: UITVERKOCHT

Dinsdag 11 augustus: Dagentree uitverkocht | Avondentree nog beschikbaar

Woensdag 12 augustus: Dagentree uitverkocht | Avondentree nog beschikbaar

Welkom in onze Thermen. De enige wellness in Nijmegen met thermaal water uit eigen bron. Met een minimale temperatuur van 33°C zorgt het water voor optimale ontspanning. Zouten en mineralen in het water hebben bovendien een positief effect op uw spieren en gewrichten. Gun uzelf een moment van ontspanning en geniet!


De Thermen zijn alleen te bezoeken in badkleding

Opening hours
Entree’s & arrangementen
Bekijk de Corona info & maatregelen voordat je Sanadome boekt en/of bezoekt
Water from our own source
Badkleding
  • Every day’s a swimwear day

  • Indoor and outdoor baths

  • Heilzame werking voor lichaam

  • Water from our own source

Facilities at the thermal baths

Het thermaal water in Sanadome komt uit onze eigen zoet- en zoutwaterbron. In het water zitten zouten, mineralen en metaalionen en geven het bronwater een heilzame werking. Het water in onze Thermen heeft een minimale temperatuur van 33°C. Naast het ontspannende en zuiverende effect van het warme, thermale water heeft het een bijzonder verzachtende werking en een positief effect op spieren en gewrichten.

The large indoor thermal bath has a pleasant temperature of 33°C. The bath has three whirlpools and massage jets that relax your muscles and joints.

The outdoor thermal bath offers optimum relaxation in the open air in both warm and cold weather. The water in the bath has a temperature of 33°C and also has massage jets, a jet stream, whirlpools, a bubble and massage bench, a massage shower and a bubble plate. A relaxing treat for your body while you take in the fresh outside air!

In het warm waterbad bereikt het water een temperatuur van 37°C. Het zorgt voor een diepe ontspanning en heeft een positieve invloed op uw spieren en gewrichten. Wij adviseren u circa 10 à 15 minuten in het warme water te blijven.

Stay afloat in the salt water bath at 34°C and experience the ‘Dead Sea Effect’. Thanks to the high concentration of salts, the water ‘carries’ you to the surface, giving your muscles and joints optimum relaxation. The salt also has a purifying effect. Stretch out on your back, close your eyes and let all your tension slip away…

Heerlijk bubbelen in kruiden whirlpools van 35°C  met diverse extracten zoals lavendel, koolzuur, zuurstof en dennen. De kruiden whirlpools hebben een aangename temperatuur van 35°C.

De mintkamer bereikt een temperatuur van 65°C. Aan het opgietwater hebben we mintextract toegevoegd dat de luchtwegen opent. De uitwerking is verfrissend en reinigend. U kunt op uw handdoek plaatsnemen en 10 à 15 minuten ontspannen (zie zandloper in de mintkamer). Na gebruik raden we u aan een koude douche te nemen, goed te drinken en te rusten. Tip: Warm uw voeten vooraf op in het voetenbad, dan bereid u uw lichaam voor op de warmte in de mintkamer.

De Stoomkamer bereikt een temperatuur van 45°C en heeft een stimulerende en ontslakkende uitwerking op het lichaam. Wij adviseren u circa 10 à 15 minuten in de stoomkamer te verblijven. Hierna kunt u zich douchen in de doucheruimte naast de stoomkamer. Neem daarna even lekker rust om bij te komen van de hoge luchtvochtigheid en warmte en gun uzelf een moment van ontspanning.

Bij onze voetenbaden kunt u zelf de temperatuur van het water bepalen. Wissel warme met koude voetenbaden af, dat stimuleert de doorbloeding.
Tip: Neem een voetenbad voordat u de mintkamer in gaat, dan bereid u uw lichaam voor op de warmte.

Completely relax on a comfortable sunbed in the thermal garden. Take in the outside air and enjoy the green surroundings.

Want to move around? Each day at 11am, 2.30pm and 8pm, you can join in an aqua gym session in the indoor thermal bath. Participation is of course free of charge and obligation-free. Booking is not required.

Dagarrangementen

Dagentree | €36,50
✓ Toegang Thermen 9.00 – 23.30 uur
Comfort | €51,50
✓ Toegang Thermen 9.00 – 23.30 uur
✓ Gebruik badjas
✓ Gebruik grote en kleine handdoek
✓ Sanadome badslippers
Comfort & dagmenu | €70
✓ Toegang Thermen 9.00 – 23.30 uur
✓ Gebruik badjas
✓ Gebruik grote en kleine handdoek
✓ Sanadome badslippers
✓ Lunch of diner (3-gangen dagmenu à €21,50)
Zomer dagarrangement | €65
✓ Toegang Thermen 9.00 – 23.30 uur
✓ Gebruik badjas
✓ Sanadome badslippers
✓ Hoofdgerecht naar keuze in restaurant Marina of Breeze
Sabbia med | Lichttherapie
Kraxenofen | Oostenrijkse stoombehandeling
Alle entree’s & Arrangementen

Restaurants at the thermal baths

Ruime zithoeken met comfortabele loungebanken. Dat is restaurant Breeze. Met natuurlijke tinten en materialen haalt Breeze het buitengevoel naar binnen in een warme ambiance. Het midden van de Spa Lounge is ingericht met een grote open haard. De behaaglijke sfeer nodigt u uit om te ‘verdrinken’ in een tijdschrift of een goed boek. Koffie met iets lekkers. Gezonde, versgeperste vruchtensappen en smoothies of een glas, koele Chardonnay. Wij serveren u in de lente en zomer met plezier onze gezonde, culinaire wondertjes op het grote loungeterras.

Dagelijks geopend | 09.00 – 23.30 uur. U bezoekt Breeze in badkleding met badjas.

More information
Menu

Tijdens uw verblijf in de Thermen, bent u van harte welkom in Spa restaurant Marina. We heten u van harte welkom voor een kopje koffie of thee met gebak, een lekkere lunch met verse belegde broodjes of een heerlijke maaltijdsalade. Als besluit van een ontspannen dag in de Thermen serveren wij in Marina ook een driegangen dagmenu of compleet diner.

Dagelijks geopend | 12.00 – 22.00 uur. U bezoekt Marina in badkleding met badjas.

More information
Menu

Thermen

Behandelingen

Prijzen

Parkeren  |  €1,75 per uur of €8,25 per nacht Huur badjas |  €8,95 Huur badlaken + handdoek  |  €8,95 Huur badjas + badlaken + handdoek |  €16,75 Koop badslippers |  €9,95 Huur badjas + koop badslippers |  €16,50

Openingstijden

Thermen | Dagelijks  |  09:00 – 23:30 uur

Buitenbad | Dagelijks |  10:00 – 23:00 uur

Behandelingen | Dagelijks  |  10:00 – 21:30 uur

Praktische informatie

Badjas We raden aan om een badjas te dragen, maar dit is niet verplicht. U kunt deze ook ter plaatse huren.

Handdoek U kunt ter plaatse een handdoek huren. Er zelf een meenemen mag uiteraard ook. Als u in ons hotel overnacht mag u ook de handdoek van de hotelkamer meenemen naar de Thermen.

Badslippers Het dragen van badslippers is verplicht.

Kinderen | minimumleeftijd Onze faciliteiten zijn niet op kinderen ingericht, daarnaast bezoeken veel gasten onze baden vanwege de rust en voor ontspanning. Sanadome kent geen speciaal dagtarief voor kinderen. Kinderen zijn welkom, vanaf 8 jaar of ouder. Kinderen vanaf 8 jaar tot 14 jaar zijn alleen welkom onder begeleiding van een volwassene.