Iets te vieren?

Culinair genieten is onlosmakelijk verbonden met uw bezoek aan Sanadome. Het keukenteam kookt internationaal georiënteerd van eenvoudig tot culinair. Maar liefst vier restaurants staan tot uw beschikking, ieder met een eigen karakter, sfeer en wisselende menukaart. Laat u verrassen en geniet van heerlijke gerechten met duurzame, dagverse en waar mogelijk lokale producten. Eet smakelijk!

Reserveer direct
  • Eenvoudig tot culinair

  • Keuze uit 4 restaurants
  • Verse, lokale producten
  • Allergieën & dieetwensen

Restaurant Flow

à la carte & buffet

U bent van harte welkom voor ontbijt, lunch en diner (à la carte of dinerbuffet). We werken met duurzame, seizoensgebonden en waar mogelijk lokale producten.

Bekijk Restaurant Flow

Restaurant Ninety

private dining

Gezellig privé restaurant met bar en eigen terras voor groepen tot 150 personen. De perfecte locatie voor een besloten diner, receptie, jubileum, bedrijfspresentatie of borrel.

Bekijk Restaurant Ninety

The Club Lounge

bar & terrace

Een lounge met bar en terras om te lunchen, borrelen of dineren. Geniet van een kopje koffie op het terras, een gezellige borrel of warme chocolademelk met gebak bij de open haard.

Bekijk The Club Lounge

Restaurant Breeze

Spa lounge & terrace

Gezellig bijkletsen met een kopje koffie met gebak, cocktail, lunch of diner in een van de lounge zithoeken. Buiten serveren we op het terras en in de Thermentuin tot aan uw ligbedje.

Bekijk restaurant Breeze

Restaurant Marina

Spa self service restaurant

In Marina heeft u uitzicht over de Thermen terwijl u geniet van koffie of thee met gebak, een lekkere lunch, maaltijdsalade of diner. Kies bijvoorbeeld het heerlijk 3-gangen dagmenu.

Bekijk restaurant Marina

Groepen

tot 150 personen

Heeft u iets te vieren? Wij zorgen voor een onvergetelijke dag voor vrienden, familie of collega’s. U krijgt een evenement op maat, bijvoorbeeld een groepsdiner, borrel of High Tea.

Bekijk mogelijkheden
Albert van Rheede | Executive chef
Albert van Rheede | Executive chefVoedingsdeskundige | Imker

Eerlijke producten, mooie gerechten en gezonde voeding. Mijn passie ligt bij de Aziatische keuken. Albert is voedingsdeskundige en imker, hij verzorgt de bijenvolken van Sanadome. TST

Jacco Beck
Jacco BeckKitchen chef | Voedingsdeskundige

“Ik werk altijd met oog voor detail en de pure smaak van ingrediënten. Mijn favoriet in Sanadome is het ‘Flavours of the World’ dinerbuffet op vrijdag- en zaterdagavond.”

Sebastiaan Ruys
Sebastiaan RuysSous chef

“Het liefst kook ik de heerlijke Franse of Italiaanse keuken. De verfijnde bereiding heb ik mogen leren van Paul Fagel in restaurant Arsenaal in Naarden en in Chalet Brakkestein.”

Danny van Werven
Danny van WervenFood & Beverage Manager

“Wij houden rekening met uw allergieën, lactose intolerantie en wensen zoals suikervrij of zoutarm. Ook bevat onze menukaart diverse vegetarische en veganistische alternatieven.”