Najaar Beauty & Wellness specials

In de herfst kan de huid wel een extra boost gebruiken. Het wisselvallige weer zorgt ervoor dat de huid kan uitdrogen. Wij bieden de Sanadome Specials aan, zodat jij stralend de herfst doorkomt!

+ gratis vitamine C ampul t.w.v. €5.50

Najaars facial

Met deze speciale herfstbehandeling herstellen, voeden en beschermen we de huid. Je krijgt daarna een stralende, egale en gehydrateerde uitstraling!

Salve in Terra crèmepakking

Salve-in-Terra is een verzorgende peeling met als eindresultaat een frisse uitziende en stralende huid. Het reinigt de huid intensief, stimuleert de doorbloeding en geeft gelijk een intense voeding.

Hayfields aroma ontspanningsmassage

Geniet van een heerlijke ontspannende relaxmassage met een aroma van hooivelden. Het is een ontspannende en zeer bijzondere geur die opvalt en je het gevoel van ruimte en vrijheid geeft.

Chocolade Rasul – reinigingsritueel

Chocolade activeert de afbraak van vetten en werkt vochtafdrijvend, vitaliserend en afslankend. Na de Rasul ceremonie voelt jouw huid zijdezacht aan.

OPI Manicure

Laat je nagels lakken met onze najaar OPI Ground Yourself in Color collectie. Het down-to-earth palet bestaat uit 12 nieuwe tinten gebaseerd op de kalmerende en kleurrijke helende kracht van de natuur.

Bijzonderheden

De Najaar Beauty behandelingen zijn geldig t/m 23 december.