Voorjaar Beauty & Wellness behandelingen
t/m 20 juni 2023

Speciaal voor dit seizoen hebben wij de heerlijkste behandelingen voor jou samengesteld. Onze Beauty & Wellness afdeling staat voor je klaar om jou helemaal in de watten te leggen. Get ready for spring!

Spring facial

Verwen je huid met deze heerlijke Spring booster facial en geef jouw huid een frisse start. Geniet na een diepte-reiniging van een ontspannende massage en ontspan met een exclusief masker die jouw huid intensief hydrateert.

Springtime aroma ontspanningsmassage

Geniet van een heerlijke ontspannende relaxmassage met de springtime aroma olie. De springtime aroma bestaat uit diverse etherische oliën en geeft je een opgewekt en verfrissend lente gevoel.

Groene thee detox body pakking

Groene thee extract heeft ontgiftende werking en helpt vroegtijdige huidveroudering tegen te gaan. De groene thee gelpakking brengt rust en ontspanning, verlicht stress, ontgift en heeft een zeer aangename geur.

Spring Rasul

Populair Oosters reinigingsritueel. Je wrijft jezelf van top tot teen in met intensief reinigende klei. Na een verblijf in de kruiden-stoomkamer scrub je jouw lichaam met zeezout. Hierdoor is jouw huid klaar om zich te voeden met de etherische Springtime olie. Je huid voelt na afloop fluweelzacht!

TIP

Kraxenofen

De Kraxenofen is een Oostenrijks stoombad op basis van warmte en kruidige Alpinehooi. De aromatische nevel heeft een behaaglijk effect op uw spieren, gewrichten en luchtwegen.

• Milde kruidenstoom stijgt lang je rug omhoog terwijl je zit in een nis
• De warmte en stoom voelen aangenaam aan