Meeting  |  Events  | Congres  | Vergadering

Sanadome, klaar voor bijeenkomsten met 1,5 meter afstand

Vanaf 1 juni zijn we er klaar voor om u te ontvangen voor bijeenkomsten tot en met 30 personen. In juli bent u welkom voor bijeenkomsten tot en met 100 personen.   

Het nieuwe normaal is voorlopig vergaderen met 1,5 meter afstand. Door het coronavirus gaan veel mensen digitaal vergaderen.
Toch zijn er vergaderingen waarbij het prettig is om mensen in het echt te zien en te spreken. Zoals bijvoorbeeld een MT meeting, OR-bijeenkomst of een examen. Soms wil je mensen echt aan kunnen kijken. Non-verbale communicatie zegt immers veel. Tot slot maakt het interactie makkelijker.

 Bij Sanadome kun je veilig vergaderen met 1,5 meter afstand. We beschikken over meerdere ingangen, ontvangst en pauze ruimtes waardoor we gasten kunnen spreiden. We hebben stickers geplakt op deuren en vloeren om onze gasten continue op de 1,5 meter afstand te attenderen. We zorgen voor een ontspannen en veilige omgeving waarbij de service en kwaliteit voorop staat.

 Al onze vergaderzalen hebben we met inachtneming van de regelgeving qua capaciteit opnieuw in kaart gebracht.  Graag denken we met u mee voor de juiste vergaderopstelling.

Bij binnenkomst verzoeken we gasten de handen te desinfecteren. Ook is desinfectant aanwezig bij de Hospitality Desk, in de vergaderzaal, de toiletten en bij ingang van het restaurant. Deurklinken, toiletten en andere contactoppervlaktes maken wij extra schoon. Heeft u verkoudheidsklachten, zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest of verhoging tot 38 graden Celsius? Blijf dan thuis voor uw en onze veiligheid.  Verschillende zalen hebben een eigen deur naar een privé terras zodat je bij mooi weer naar buiten kan en daar in alle rust in het groen kan vergaderen.

 U heeft de beschikking over eigen faciliteiten in de zaal: koffie- en theekannen of een koffiemachine, bronwater, presentatiescherm, beamer en flip-over. Ook beschikken enkele zalen over een gevulde koelkast met frisdranken.

Onze keukenbrigade bereidt de lunch met in acht neming van strikte hygiënemaatregelen. Eigenlijk niet anders dan anders. Het is mogelijk om te lunchen in één van onze restaurants of in de vergaderzaal.

We doen er alles aan om u en onze gezondheid te waarborgen. Kortom, vergaderen met 1,5 meter afstand kan veilig bij Sanadome.

Vergaderzaal huren?  Vernieuwde vergaderlocatie!

Ontmoet elkaar in het groene hart van Nijmegen. Wanneer u de nieuwe lobby binnenloopt, stapt u binnen in een vernieuwd Sanadome. Op de begane grond zijn 8 nieuwe zalen geopend; een luxe Boardroom, 4 vergaderzalen van 80 m2 en 3 vergaderzalen van 35 m2. Al deze vergaderzalen hebben uitzicht op de prachtige parktuin of op de fontein met openstaande deuren naar eigen terras. Uiteraard van alle luxe voorzien zoals luxe vergadermeubilair, geïntegreerde beamer, projectiescherm en audio.

Reserveer direct
Neem contact op
Bekijk Meeting brochure
 • Geclassificeerd met 5 vergaderhamers

 • Beoordeeld met een 9,4
 • Persoonlijk, gastvrij en flexibel

 • Alles onder één dak

 • Centraal en rustig gelegen

In totaal 16 vergaderzalen

Sanadome is geschikt voor diverse zakelijke bijeenkomsten van 2 tot 220 personen. In totaal bieden wij u 16 vergaderzalen, waaronder een plenaire vergaderzaal met een capaciteit tot 220 personen. In totaal zo’n 1.600 m2 extra voor uw gasten. Sanadome draagt het predicaat ‘Erkend Congresbedrijf’. Erkende congresbedrijven bieden gecontroleerde standaardwaarden, topkwaliteit en een gegarandeerd hoog serviceniveau.

Zaaloverzicht & prijzen
Vergaderarrangementen

Zakelijk lunchen, dineren of borrelen

Voor een lunchmeeting, dinerbuffet, feestelijke borrel of jubileumviering is ons sfeervolle Restaurant Ninety zeer geschikt.Wij bieden arrangementen voor groepen tot 100 personen.

Ninety private lunch & dining
Reserveer

Zakelijk overnachten

Sanadome is het ideale hotel voor een zakelijk verblijf. We bieden u comfort zoals u dat thuis gewend bent in een ruime kamer met alle faciliteiten die u zich als zakelijke gast wenst. U kunt tijdens uw verblijf gratis gebruik maken van onze Spa en fitnessen in Sanasport Health Club. Ook een uitgebreid ontbijtbuffet, wifi en Movie on demand zijn inbegrepen bij uw overnachting.

Bekijk zakelijk overnachten

Vergaderen aan de Private chef keukentafel

Sanadome is het ideale hotel voor een zakelijk verblijf. We bieden u comfort zoals u dat thuis gewend bent in een ruime kamer met alle faciliteiten die u zich als zakelijke gast wenst. U kunt tijdens uw verblijf gratis gebruik maken van onze Spa en fitnessen in Sanasport Health Club. Ook een uitgebreid ontbijtbuffet, wifi en Movie on demand zijn inbegrepen bij uw overnachting.

Reserveer Private chef
 • Goed bereikbaar
 • 8 min vanaf A73
 • Groot eigen parkeerterrein
 • Tot 220 personen
 • Zalen met daglicht
 • Gratis snelle wifi
Miranda en Lisette
Miranda en LisetteMeeting & Events

Meetings | Bel me terug