Stel je eens voor… Ontspanning in tropische sferen. Sanadome heeft alles in huis om jou het ultieme vakantiegevoel te geven. Geniet van de zomerzon op je ligbedje in de Thermentuin, droom weg met een heerlijk drankje en zoek de koelte op onder bomen of in het thermaal buitenbad. ’s Avonds ben je van harte welkom op ons Summer Lounge terras waar je heerlijk kunt dineren en kunt genieten van lekkere cocktails en andere zomerse drankjes.

  • Ervaar het ultieme vakantiegevoel

  • Lekker weg in eigen land

  • Extra voordelig ontspannen

Super Summer deal | Ticketvoordeel

Super Summer deal

 Tijdens de zomer profiteer je in Sanadome van de Super Summer deal: ontvang maar liefst €9,50 korting op een dagentree en €7,50 korting op een avondentree en krijg Sanadome badslippers cadeau t.w.v. €10. Geniet van het aangename water en ontspan in de Thermentuin met gekoelde drankjes tot aan je ligbedje. Een heerlijk vooruitzicht!
De Super Summer deal is alléén online te bestellen en geldig t/m 21 september.

Summer Hotel deal

Summer Hotel deal

Zit jij al weken binnen of ga je deze zomer liever in Nederland op vakantie? Gun jezelf dan het ultieme vakantie gevoel in Sanadome. Geniet van de zomerzon in de Thermentuin en laad je weer op in tropische sferen. Zwemmen in het buitenbad, de koelte opzoeken onder de bomen en genieten van een verfrissend drankje. ’s Avonds kun je genieten van een heerlijk diner in Sanadome of er lekker tussenuit om Nijmegen verder te ontdekken.
Heerlijk toch?
Boek nu een voordelig 3-4-5 of 6 daagse zomervakantie weken hotelarrangement
en ga voor optimale ontspanning tijdens de zomervakantie! Geldig t/m 21 september.

Summer Beauty | Behandelingen

Summer Beauty

Laat je meenemen door de zomerse geuren op onze Health & Beauty afdeling deze zomer. Kies voor een van de Summer Beauty behandelingen en maak je relaxmoment compleet.
Be ready for summer!
De Summer Beauty behandelingen zijn geldig t/m 21 september.

Veelgestelde vragen