Groepen

Heeft u iets te vieren? Wij zorgen voor een onvergetelijke dag voor vrienden, familie of uw collega’s. Wij maken voor u een feestelijk evenement op maat in Sanadome, zoals bijvoorbeeld een uitgebreid groepsdiner.

Reserveer direct

Private dining

Ninety is geschikt voor een privé groepsdiner tot 100 personen. Zoekt u een privé restaurant, lounge of terras? Wij hebben een perfecte locatie voor al uw evenementen, bijvoorbeeld een besloten groepsdiner, familiediner, High Tea, BBQ, Walking diner, bruidsdiner of buffet. Vraag naar de mogelijkheden voor een gezellig diner op een sfeervolle locatie in restaurant Ninety.

Reserveer

Receptie

Met een privé bar is Ninety de perfecte locatie voor een feestelijke borrel tot 150 personen met een hapje en drankje. Van koffie met gebak tot luxe hapjes met champagne, van een informele borrel met bittergarnituur tot een culinaire wijn en spijs proeverij. U heeft uw eigen privé lounge, bar, sfeervolle open haard en openslaande deuren naar het terras.

Reserveer

Verjaardag

Restaurant Ninety is de perfecte locatie om een jubileum te vieren. Wij ontnemen alle zorgen en vinden het belangrijk dat u uw jubileum kunt vieren in een sfeervolle privéruimte met een feestelijk drankje en lekker eten. Van een feestelijke borrel met bittergarnituur tot Drinks & bites aan de bar of een privé feestavond.

Reserveer

High Tea

✓ Onbeperkt koffie en thee
✓ Kopje soep
✓ Sandwiches met diverse soorten beleg zoals roomkaas,  gerookte zalm en rosbief
✓ Wraps, hartige soesjes
✓ Scones, quiche, muffins en cakejes
✓ Bonbons en koekjes
✓ Klein saucijzenbroodje
€22,50 per persoon

Reserveer
Sanadome Hotel & Spa Nijmegen
4.0
Gebaseerd op 2034 beoordelingen
powered by Google
js_loader
Olivia Verweij / Lieke Derks / Heidi SlaaMeeting & Events Coördinators