banner overOns scaled

Informatie

inchecken sanadome 2022 1

Contact & route

Wil je graag hulp bij je reservering of heb je een vraag? We helpen je heel graag, we zijn telefonisch bereikbaar op 024-3597280 of stuur een mail naar info@sanadome.nl. Ook hebben we meerdere contact mogelijkheden en kun je meer informatie vinden over onze bereikbaarheid en parkeermogelijkheden.

Bovenaanzicht Thermen overzichtsfoto drone Sanadome Hotel Spa Nijmegen 1920 1080 1

Openingstijden

Bekijk per afdeling welke openingstijden wij hanteren.

Bereikbaarheid & parkeren

Je vindt Sanadome in het groene hart van Nijmegen. Centraal gelegen in het midden van het land. Het parkeerterrein biedt royale parkeergelegenheid (max. €10 per dag/nacht). Met slechts 10 minuten lopen vanaf treinstation Nijmegen Goffert en een bushalte voor de deur bieden we een zeer goede bereikbaarheid met het openbaar vervoer.

Jeroen gast hotelreceptie sleutelkaart Sanadome Hotel Spa Nijmegen

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag of wil je graag meer informatie? Bekijk hier het overzicht met veelgestelde vragen.

Nijmegen Shopping Sunday

To do in Nijmegen

Ervaar de levendige historie van de oudste stad van Nederland! Treed in de voetsporen van de Romeinen en struin langs de hippe boetiekjes in de winkelstraten of wandel door het groene Goffertpark. Naast de Vierdaagse, worden er in Nijmegen talloze evenementen georganiseerd. Het centrum ligt op 4,9 km van Sanadome en is gemakkelijk bereikbaar.

Foto pand voorkant najaar herfst Sanadome Hotel Spa Nijmegen 1920 1080

Voorwaarden & huisregels

Bekijk hier onze voorwaarden, huisregels en privacy verklaring.

Bar Lounge kofie en thee2 Sanadome Hotel Spa Nijmegen

Vacatures

Werken bij Sanadome betekent werken in een luxe wellnessresort op een prachtige locatie. Wij zijn op zoek naar gedreven, gastvrije en gezellige collega’s. Ben jij een energiek persoon, zit je vol passie voor horeca en wellness en wil jij bijdragen aan een ontspannen verblijf voor onze gasten? Join the team! Team Sanadome bestaat uit 200 collega’s met allemaal maar één doel: onze gasten warm te verwelkomen en volledig in de watten leggen.

Stadsbijen honingraat Sanadome

Duurzame initiatieven

Als één van de grootste wellnessresorts in Europa zijn we ons bewust van de impact die we hebben op de wereld om ons heen. Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) staat bij ons dan ook hoog in het vaandel. In alle onderdelen van onze bedrijfsvoering houden we rekening met milieu, veiligheid en maatschappij. We koken, waar mogelijk, met lokale en biologische ingrediënten. De koffie is gezet met 100% gecertificeerde Arabica bonen van Peeze.

Foto parktuin pand achter overzicht zomer Sanadome Hotel Spa Nijmegen 1920 1080

Over ons

Sanadome biedt 106 luxe hotelkamers, vergaderfaciliteiten, een uitgebreid Thermenlandschap met water uit eigen bronnen, beauty & wellness behandelingen, restaurants, Sanasport Healthclub en diverse shops. Hiermee biedt Sanadome een uniek product met alles onder één dak voor een ontspannen verblijf om in balans te komen en te blijven.