Let’s meet in balance

Meeting & Events

Stap binnen in de stijlvolle Meeting & Events afdeling van Sanadome. We beschikken over 8 nieuwe zalen met uitzicht op de prachtige parktuin of fontein. In totaal bieden wij 12 vergaderzalen & 2 conferentiezalen, wat zich vertaalt in 1.600 m2 vergaderruimte, inclusief de luxe Meeting Lounge & Serre.

✓ Alles onder één dak en overal veel daglicht
✓ Persoonlijke aandacht en met professionele, flexibele en gastvrije service
✓ Complete vergaderarrangementen
✓ Rustige, bosrijke omgeving
✓ Activiteiten & workshops in Sanadome of in de directe omgeving

Meeting events borrel meeting lounge recht zakelijk meeting events Sanadome hotel spa

De perfecte locatie voor:

Opleiden en trainen

Trainen kan overal, maar is nergens zo impactvol als in Sanadome. Gastvrijheid, professionaliteit en flexibiliteit is hier voelbaar zichtbaar. Gebruik de prachtige parktuin van Sanadome tijdens je training, want in het groen ben je creatiever, meer ontspannen en werk je makkelijker samen.

Vergaderen

Wil je vergaderen combineren met een teambuildinguitje of site-event? Wij informeren je graag over alle culinaire, sportieve en originele mogelijkheden.

Congressen

Wanneer je een congres, seminar of symposium gaat organiseren is het natuurlijk van belang dat de locatie goed te bereiken is voor alle genodigden. Sanadome is heel goed bereikbaar zowel met het openbaar vervoer als met de auto. Ons Meeting & Events team heeft jarenlange ervaring in het organiseren van congressen en evenementen. Sanadome is heel geschikt voor bijeenkomsten tot 200 personen.

YOIN

Sanadome Meeting & Events is als hoogste geclassificeerd door YOIN, Excellent Meeting Places. Deze erkenning biedt gecontroleerde standaardwaarden, topkwaliteit en een gegarandeerd hoog serviceniveau.

Informatie & reserveren

Service en kwaliteit staan bij ons voorop en we nemen graag jouw zorgen uit handen.