Vergaderruimte huren Nijmegen

Bij Sanadome in Nijmegen kun je luxe, moderne vergaderruimtes huren. Waarin verschillende opstellingen voor elk soort vergadering mogelijk zijn. Zo zijn de zalen ideaal voor het organiseren van een vergadering, training, congres, seminar of symposium. Daarnaast zijn de zalen voorzien van moderne faciliteiten. Service en kwaliteit staan daarbij voorop en we nemen graag jouw zorgen bij het huren van een vergaderzaal uit handen.

Vergaderzalen

Een inspirerende vergaderlocatie in Nijmegen waar je kunt vergaderen in een luxe ambiance. We beschikken over 8 nieuwe zalen met uitzicht op de prachtige parktuin of fontein. In totaal bieden wij 11 vergaderzalen & 2 conferentiezalen, wat zich vertaalt in 1.600 m2 vergaderruimte, inclusief de luxe Meeting Lounge & Serre.

vergaderzalen
Meeting en events foto liggend zakelijk meeting events Sanadome hotel spa

Meeting rooms

9 meeting rooms met daglicht en uitzicht op de prachtige groene parktuin of de fontein. Uiteraard van alle luxe voorzien en tot in de puntjes door ons verzorgd.

Bijzonderheden
✓ 9 meeting rooms waarvan 7 op de begane grond en 2 op de 1e etage
✓ Oppervlaktes van 28 m2 tot 220 m2
✓ Alle zalen hebben uitzicht op de groene parktuin of de fontein
✓ Geïntegreerde audiovisuele middelen (Bose sound system, beamer, projectiescherm)
✓ Airconditioning (bbg)
✓ Dimbare verlichting
✓ Dim-out gordijnen
✓ Alle zalen hebben daglicht

Boardroom foto liggend zakelijk meeting events Sanadome hotel spa

Boardrooms

2 Boardrooms met grote ovale tafels, luxe vergaderfauteuils en geïntegreerde audiovisuele middelen. Beide Boardrooms bieden jouw gasten een vergaderlocatie waar het aan niets ontbreekt. Boardroom 1 bevindt zich op de begane grond en biedt ruimte voor 12 personen. Wanneer het tijd is voor een break, loop je via de openslaande deuren rechtstreeks naar het terras voor bijvoorbeeld een lunch of koffiebreak in de zon. Op de 1e etage vind je Boardroom 2, geschikt voor 10 personen.

Bijzonderheden
✓ Verstelbare comfortabele vergaderfauteuils
✓ Geïntegreerde audiovisuele middelen
✓ Power sockets geïntegreerd in de vergadertafel
✓ Verduisterde gordijnen
✓ Minibar met gekoelde dranken
✓ Bose sound system
✓ QLED TV 65 inch

Meeting en events foto conference room liggend zakelijk meeting events Sanadome hotel spa

Conference rooms

De plenaire zaal in Sanadome biedt ruimte aan 220 gasten. Deze royale conference room heeft een flexibele wand en is daardoor te splitsen in 2 aparte conference rooms. Deze zaal is ruim 4 meter hoog. Dit geeft een goede akoestiek en daarbij is de presentatie goed zichtbaar.

Bijzonderheden
✓ Plenaire zaal tot 220 personen
✓ Door middel van een flexibele wand deelbaar in 2 zalen van 100 m2 en 120 m2
✓ Hoogte 4,20 meter, goed zicht voor iedereen
✓ Fijne akoestiek
✓ Audiovisuele middelen op aanvraag

Meeting Lounge & Serre

Centraal gelegen tussen de meeting rooms op de begane grond vind je de Meeting Lounge. De sfeervolle ruimte, met een oppervlakte van maar liefst 340 m2  biedt een prachtige ambiance voor de informele invulling van jouw programma. De Meeting Lounge is multifunctioneel; je kunt werken aan de hoge vergadertafels, nieuwe energie opdoen en relaxen in één van de loungehoeken.

De aangrenzende serre is gezellig ingericht en haalt het buitengevoel naar binnen. Met een rechtstreekse deur naar buiten is dit de perfecte locatie voor jouw break.

Bijzonderheden
✓ Royale ruimte voor pauzes
✓ Sfeervolle zitjes ‘in het groen’
✓ Mobiel werken
✓ Koffiecorner met Peeze: 100% gecertificeerde Arabica koffie

Overzicht vergaderzalen

Combineer je vergaderarrangement met één van onze zalen. Hieronder vind je een compleet overzicht van onze vergaderzalen.