• Dagelijks open 10.00 – 21.30 uur

  • Vakkundig opgeleide specialisten

  • Topkwaliteit merken: Thalgo, OPI & Lookx

Behandelingen

In Sanadome geniet je van verzorgende en ontspannende beauty en wellness behandelingen, zoals een relaxmassage, anti-stress facial of Hamam ritueel. Onze deskundige schoonheidsspecialisten en masseurs leggen je graag in de watten en maken jouw wellnessbezoek compleet. Een behandeling reserveren zonder bezoek aan de Thermen is natuurlijk ook mogelijk.

In verband met beperkte beschikbaarheid, verzoeken wij behandelingen telefonisch te reserveren.
Online kunnen wij géén beschikbaarheid garanderen.

4 meest favoriete behandelingen:

Beauty Herfst banner e1694593217177

Warme Herfstweken Beauty & Wellness

Voor de herfst hebben wij heerlijk verzorgende behandelingen voor u samengesteld op onze Beauty & Wellness afdeling.

Rasul wegwerp badkleding spa special gespiegeld Sanadome Hotel Spa Nijmegen 1920 1080

Rasul – Oosters reinigingsritueel

Dit populaire ritueel zorgt voor een fluweelzachte huid. Je wrijft jezelf met verschillende soorten klei in en  verblijft in de kruiden-stoomkamer.

Foto SPASPECIALS Sabbia Med2 Sanadome Hotel Spa Nijmegen 1920 1080

Spa specials

Spa Specials zijn ontspannende wellness belevingen. Voordelige, korte ‘behandelingen’ die jouw wellness dag compleet maken. Je kunt de Spa Specials reserveren in combinatie met een dagje Thermen.

Foto massage schouder Sanadome Hotel Spa Nijmegen 1920 1080

Massages

Een massage werkt ontspannend, bevordert de slaap, verbetert je immuunsysteem, is helend voor spieren en gewrichten en is goed voor je doorbloeding. De massage wordt speciaal op jouw wensen afgestemd.

facial gezichtsbehandeling duobehandeling 3

Duo behandelingen

Sanadome heeft verschillende duo behandelingen. Je geniet samen van een gezichtsbehandeling, massage of pakking in een van onze prachtige duo salons. In één ruimte worden jullie beide behandeld door één schoonheidsspecialiste.

Foto pakking algen body wrap Sanadome Hotel Spa Nijmegen 1920 1080

Lichaamsbehandelingen

Laat jezelf van top tot teen in de watten leggen. Je vindt hier de zorgvuldig geselecteerde behandelingen voor het hele lichaam. Een behandeling reserveren zonder bezoek aan de Thermen is ook mogelijk.

Foto facial creme en of reiniging Sanadome Hotel Spa Nijmegen 1920 1080

Gezichtsbehandelingen

Neem plaats op een comfortabele, verwarmde stoel en geniet van een heerlijke gezichtsbehandeling. Onze schoonheidsspecialistes zijn deskundig en passen de behandeling aan op jouw huidtype en wensen. Zij maken gebruik van de producten van Thalgo, het bekendste spa merk van topkwaliteit. Zo krijgt je gezicht een oppepper en laat je jouw huid weer stralen.

Foto polinesian spa ritual stempels detail massage Sanadome Hotel Spa Nijmegen 1920 1080

Luxe Spa rituelen

Je kunt kiezen uit vijf exclusieve wellness rituelen. Je wordt van top tot teen in de watten gelegd. Laat je meevoeren in deze unieke ervaring en vergeet alles om je heen.

Foto MASSAGE MAN Sanadome Hotel Spa Nijmegen 1920 1080 1

Voor mannen

De huid van de man heeft specifieke behoeften: de huid is dikker, produceert meer talg en is door het dagelijks scheren vaker en sneller geïrriteerd. Voor de verzorging en behandeling van de mannenhuid maken de specialistes gebruik van het topmerk Thalgo.

Foto MAMA MIO ZWANGER MASSAGE Sanadome Hotel Spa Nijmegen 1920 1080

Zwangerschapsbehandelingen

Zwangerschap is een van de meest intensieve veranderingen die de huid zal meemaken. De huid kan wel tot 70 cm kan uitrekken, om vervolgens na de zwangerschap weer in te krimpen. We werken met de producten van Thalgo.

Foto OPI nagels lakken rood Sanadome Hotel Spa Nijmegen 1920 1080

Hand & voet

Manicure en pedicure behandelingen. Onze schoonheidsspecialistes werken met de producten van OPI. Deze producten onderscheiden zich door hun hoge kwaliteit.

Spray tan marc inbane na2 Sanadome Hotel Spa Nijmegen vegan

Spray Tan van MARC INBANE

Verkies MARC INBANE boven schadelijke UV-stralen en ga veilig en verantwoord de zomer in met een prachtige tropische look!

Waxen onderbeen 2 Sanadome Hotel Spa Nijmegen 1

Waxen

Waxen is hot! Je ervaart geen pijn en geen gedoe zoals bij harsen. Het resultaat is een volkomen gladde en perfecte huid zonder ongewenste haargroei. We waxen met Lycon Precision, geschikt voor zowel dames en heren voor haar vanaf 1mm.