• Dagelijks open 10.00 – 21.30 uur

  • Vakkundig opgeleide specialisten

  • Topkwaliteit merken: Thalgo, OPI & Lookx

Behandelingen

In Sanadome geniet je van verzorgende en ontspannende beauty en wellness behandelingen, zoals een relaxmassage, anti-stress facial of Hamam ritueel. Onze deskundige schoonheidsspecialisten en masseurs leggen je graag in de watten en maken uw wellnessbezoek compleet. Een behandeling reserveren zonder bezoek aan de Thermen is natuurlijk ook mogelijk.

In verband met beperkte beschikbaarheid, verzoeken wij behandelingen telefonisch te reserveren.
Online kunnen wij géén beschikbaarheid garanderen.

Najaar Beauty

In de herfst kan de huid wel een extra boost gebruiken. Het wisselvallige weer zorgt ervoor dat de huid kan uitdrogen. Wij bieden de Herfst Specials aan, zodat jij stralend de herfst doorkomt!

Bekijk alle Najaar Beauty behandelingen

Spa specials

Spa Specials zijn ontspannende faciliteiten in de Thermen. Voordelige, korte ‘behandelingen’ die jouw wellness dag compleet maken. Je kunt de Spa Specials reserveren in combinatie met een dagje Thermen.

Bekijk alle Spa Specials

Rasul – Oosters reinigingsritueel

Populair Oosters reinigingsritueel voor een fluweelzachte huid. Inclusief disposable badkleding.
• je wrijft jezelf van top tot teen in met drie verschillende soorten intensief reinigende klei
• je verblijft 30 minuten in de kruiden-stoomkamer met een temperatuur van ca. 45°C
• ter afsluiting scrub je jouw lichaam met zeezout

Bekijk rasul – Oosters reinigingsritueel

Duo behandelingen

Sanadome heeft verschillende duo behandelingen. Samen genieten is samen een gezichtsbehandeling, massage of pakking ondergaan in een van onze prachtige duo salons. In één ruimte wordt je beide behandeld door één schoonheidsspecialiste.

Bekijk alle Duo behandelingen

Lichaamsbehandelingen

Zorgvuldig geselecteerde behandelingen voor het hele lichaam. Laat jezelf van top tot teen in de watten leggen en maak je wellnessbezoek zo helemaal compleet. Een behandeling reserveren zonder bezoek aan de Thermen is natuurlijk ook mogelijk.

Bekijk alle lichaamsbehandelingen

Gezichtsbehandelingen

Neem plaats op een comfortabele, verwarmde stoel en geniet van een heerlijke gezichtsbehandeling. Onze schoonheidsspecialistes zijn deskundig en passen de behandeling aan op jouw huidtype en wensen. Zij maken gebruik van de producten van Thalgo, het bekendste spa merk van topkwaliteit. Zo krijgt je gezicht een oppepper en laat je jouw huid weer stralen.

Bekijk alle gezichtsbehandelingen

Massages

De massage wordt speciaal op jouw wensen afgestemd. Ontspannend en slaapbevorderend, verbetert je immuunsysteem, is helend voor spieren en gewrichten en is goed voor je doorbloeding.

Bekijk alle massages

Hamam behandelingen

Een Hamam is van oorsprong een Oosters badhuis. Door de rustige bewegingen en de ontspannende muziek ontspan je op onze verwarmde Hamamtafel. Je wordt ingezeept en gewassen met een laag romig zeepschuim op basis van pure olijfolie.

Bekijk alle Hamam behandelingen

Luxe Spa rituelen

Je kunt kiezen uit 3 exclusieve wellness rituelen van 100 minuten die bestaan uit een reinigende bodyscrub, bijzondere lichaamsmassage en verzorgende bodywrap. Laat je meevoeren in deze unieke ervaringen en vergeet alles om je heen.

Bekijk alle luxe Spa rituelen

Voor mannen

De huid van de man heeft specifieke behoeften: de huid is dikker, produceert meer talg en is door het dagelijks scheren vaker en sneller geïrriteerd. Voor de verzorging en behandeling van de mannenhuid maken de specialistes gebruik van het topmerk Thalgo.

Bekijk alle mannenbehandelingen

Zwangerschapsbehandelingen

Zwangerschap is een van de meest intensieve veranderingen die de huid zal meemaken. Bedenk dat de huid tot wel 70 cm kan uitrekken, om vervolgens na de zwangerschap weer in te krimpen. We werken met de producten van Thalgo.

Bekijk alle zwangerschapsbehandelingen

Hand & voet

Manicure (hand) en pedicure (voet) behandelingen. Onze schoonheidsspecialistes werken met de producten van OPI. OPI’s hand- en nagelverzorgende producten onderscheiden zich door hun hoge kwaliteit.

Bekijk alle hand & voet behandelingen

Spray-tan by MARC INBANE

Nieuw: spray tan behandelingen in Sanadome! Verkies MARC INBANE boven schadelijke UV-stralen en ga veilig & verantwoord de zomer in met een prachtige tropische look!

Bekijk alle spray-tan behandelingen

Waxen

Waxen is hot, zonder al het gedoe en de pijn die je bij harsen kunt ervaren. Het resultaat is een volkomen gladde en perfecte huid zonder ongewenste haargroei. We waxen met Lycon Precision, geschikt voor zowel dames en heren voor haar vanaf 1mm.

Bekijk alle wax behandelingen