Of je nu wil afvallen, conditie wil opbouwen of sterker wil worden, bij Sanasport Health Club helpen wij je om jouw persoonlijke doel te bereiken. Dat doen we met professionele fitnessinstructeurs en fysiotherapeuten, in een prettige sfeer en zonder verborgen kosten. De toegang tot Sanasport Health Club is gratis voor hotelgasten. Bij Sanasport Health Club wordt sporten pas écht leuk.

  • Gratis voor hotelgasten

  • Deskundige begeleiding
  • Persoonlijk en gezellig
  • Fysiotherarpie
  • Voedingsadvies

Sport

Sanasport Health Club bevindt zich in Sanadome en heeft een zeer ruime geklimatiseerde sportzaal met een zee aan daglicht. Er is altijd een gediplomeerd fitness-instructeur of deskundig fysiotherapeut aanwezig in de sportzaal zodat je samen op een verantwoorde wijze jouw lichaam fit en vitaal houdt. De ruime openingstijden geven je alle gelegenheid om te sporten wanneer je dat wilt zowel individueel of met een groep. Je mag gratis deelnemen aan de diverse groepslessen als de Synrgy 360XL en Virtual Spinning Zone.

Meer informatie
Probeer 30 dagen gratis

Fysiotherapie

Je bent van harte welkom om bij lichamelijke klachten een afspraak te maken voor een consult met onze fysiotherapeuten. Wanneer je langskomt in onze fysiotherapiepraktijk voor jou eerste afspraak wordt er een zo volledig mogelijk beeld van jouw klachten opgesteld door de fysiotherapeut. Op basis daarvan wordt er samen met jou een effectief behandelplan opgesteld.

Meer informatie

Voedingsadvies

Hoe gezond leef jij eigenlijk?
✓  Zou je graag willen leren hoe je jouw algemene gezondheid kunt verbeteren?
✓  Wil je graag afvallen of juist aankomen?
✓  Heb je al verschillende diëten geprobeerd zonder blijvend resultaat?
✓  Wilt je jouw streefgewicht bereiken en behouden zonder een streng dieet of maaltijdvervangers?
✓  Kom je vaak energie tekort?

Meer informatie

Contact

Joost Joosten
Joost JoostenClub Manager