Breeze | Spa Lounge & Terras

Spa Lounge Breeze bevindt zich in de Thermen van Sanadome. Wij nodigen je van harte uit om hier gezellig bij te kletsen onder het genot van een kop koffie met gebak of een gezonde maaltijdsalade in een van de ruime zithoeken met comfortabele loungebanken. In de Thermentuin kun je buiten genieten op een ligbedje met een heerlijk drankje en een gezond hapje erbij. Wij serveren tot aan jouw ligbedje.

Binnen

In onze Spa Lounge Breeze staat in het midden een grote open haard met comfortabele loungebanken. Even tot rust komen met een tijdschrift of een goed boek en een lekker kopje koffie en gebak. Of ga voor een van onze vruchtensappen, smoothies of huisgemaakte Ice Tea.

Dagelijks  |  09.00 – 23.00 uur

Menukaart

Buiten

Lekker bijkletsen of een boekje lezen op het ruime terras van Breeze. Een tuin die uitnodigt om te luieren op een ligbedje. In de Thermentuin kun je buiten genieten van een heerlijk drankje en hapje. Wij serveren tot aan jouw ligbedje.

Dagelijks  |  09.00 – 23.00 uur

Menukaart
Jacco Beck
Jacco BeckKitchen chef | Voedingsdeskundige

“Ik werk altijd met oog voor detail en de pure smaak van ingrediënten. Mijn favoriet in Sanadome is het ‘Flavours of the World’ dinerbuffet op vrijdag- en zaterdagavond.”

Sebastiaan Ruys
Sebastiaan RuysSous chef

“Het liefst kook ik de heerlijke Franse of Italiaanse keuken. De verfijnde bereiding heb ik mogen leren van Paul Fagel in restaurant Arsenaal in Naarden en in Chalet Brakkestein.”

Thomas Hofhuizen
Thomas HofhuizenFood & Beverage Manager

“Wij houden rekening met uw allergieën, lactose intolerantie en wensen zoals suikervrij of zoutarm. Ook bevat onze menukaart diverse vegetarische en veganistische alternatieven.”