Marina | Zelf service Spa restaurant

In Spa Restaurant Marina ben je van harte welkom voor koffie of thee met gebak, een lekkere lunch of een heerlijke maaltijdsalade. Ook voor een compleet diner kan je in Restaurant Marina terecht.

Lunch

Marina is een self service restaurant in de Thermen waar je in badkleding en badjas kunt genieten van een kopje koffie met gebak, verse broodjes of een compleet dagmenu. Geniet van een warme lunch of heerlijke salade met uitzicht over de Thermaalbaden van Sanadome.

Dagelijks  |  12.00 – 22.00 uur

Menukaart

Diner

Van koffie tot een compleet diner,  we ontvangen je graag in Restaurant Marina. Kies bijvoorbeeld voor een heerlijk Wellness salade. Tot snel in Marina!

Dagelijks  |  12.00 – 22.00 uur

Menukaart
Jacco Beck
Jacco BeckKitchen chef | Voedingsdeskundige

“Ik werk altijd met oog voor detail en de pure smaak van ingrediënten. Mijn favoriet in Sanadome is het ‘Flavours of the World’ dinerbuffet op vrijdag- en zaterdagavond.”

Sebastiaan Ruys
Sebastiaan RuysSous chef

“Het liefst kook ik de heerlijke Franse of Italiaanse keuken. De verfijnde bereiding heb ik mogen leren van Paul Fagel in restaurant Arsenaal in Naarden en in Chalet Brakkestein.”

Thomas Hofhuizen
Thomas HofhuizenFood & Beverage Manager

“Wij houden rekening met uw allergieën, lactose intolerantie en wensen zoals suikervrij of zoutarm. Ook bevat onze menukaart diverse vegetarische en veganistische alternatieven.”