Lichaamsbehandelingen

Zorgvuldig geselecteerde behandelingen voor het hele lichaam. Laat jezelf van top tot teen in de watten leggen en maken je wellnessbezoek zo helemaal compleet. Een behandeling reserveren zonder bezoek aan de Thermen is natuurlijk ook mogelijk.

Lichaamsbehandeling reserveren in het weekend of in de vakantieperiode? In verband met beperkte beschikbaarheid, verzoeken wij dit telefonisch te reserveren.
Online kunnen wij géén beschikbaarheid garanderen.

Lichaamspakkingen

Tijdens de pakking lig je in een warm waterbed waardoor je een zwevend gevoel ervaart. Ontspannend voor lichaam en geest. De pakkingen zijn ook met 2 personen tegelijk in dezelfde ruimte beschikbaar.

40 min | €54
40 min | duo | €79,50

Hamam

Een Hamam is van oorsprong een Oosters badhuis. Door de rustige bewegingen en de ontspannende muziek ontspan je op onze verwarmde Hamamtafel. Je wordt ingezeept en gewassen met een laag romig zeepschuim op basis van pure olijfolie.

50 – 75 – 100 min | vanaf €69,50

Luxe Spa rituelen

Je kunt kiezen uit 3 exclusieve wellness rituelen van 100 minuten die bestaan uit een reinigende bodyscrub, bijzondere lichaamsmassage en verzorgende bodywrap. Laat je meevoeren in deze unieke ervaringen en vergeet alles om je heen.

100 min | €137,50

Zwangerschapsbehandelingen

Zwangerschap is een van de meest intensieve veranderingen die de huid zal meemaken. Bedenk dat de huid tot wel 70 cm kan uitrekken, om vervolgens na de zwangerschap weer in te krimpen. De zwangerschapsbehandelingen zijn ontspannend en verzorgend, een verwennerij voor moeder en baby.

50 – 75 min | vanaf €67,50

Spray tan

Behoud het gehele jaar een mooie, egaal gebruinde huid. De spray tan wordt altijd aan het eind van je verblijf ingepland, daarna kun je geen gebruik maken van de baden in de Thermen.

vanaf €15

Waxen

Waxen is hot, zonder al het gedoe en de pijn die u bij harsen kunt ervaren. Het resultaat is een volkomen gladde en perfecte huid zonder ongewenste haargroei. We waxen met Lycon Precision, geschikt voor zowel dames en heren voor haar vanaf 1 mm.

30 – 60 min | vanaf €20