Lichaamsbehandelingen

Laat jezelf van top tot teen in de watten leggen en maak je wellnessbezoek helemaal compleet. Een behandeling reserveren zonder bezoek aan de Thermen is natuurlijk ook mogelijk.

Wil je een lichaamsbehandeling reserveren in het weekend of in de vakantieperiode? Dan verzoeken wij dit telefonisch te reserveren in verband met beperkte beschikbaarheid.
Online kunnen wij géén beschikbaarheid garanderen.

Chocolade pakking Sanadome Hotel Spa Nijmegen

Lichaamspakkingen

In een warm waterbed ervaar je een zwevend gevoel. Het is ontspannend voor lichaam en geest. De pakkingen zijn ook met 2 personen tegelijk in dezelfde ruimte beschikbaar.

hamam luxe behandeling spa ritueel Sanadome Hotel Spa Nijmegen

Luxe Spa rituelen

Laat je meenemen op een ontspannende reis naar de zonnige eilanden van Polynesië in de Stille Oceaan, het mystieke Oosten, traditionele Oosterse badhuis of onze signatuur treatment uit eigen bron. Tijdens deze rituelen staan rust en ontspanning centraal.

Foto MAMA MIO ZWANGER MASSAGE Sanadome Hotel Spa Nijmegen 1920 1080

Zwangerschapsbehandelingen

De zwangerschap is een van de meest intensieve veranderingen die de huid zal meemaken. De huid kan wel tot 70 cm kan uitrekken om vervolgens na de zwangerschap weer in te krimpen. De zwangerschapsbehandelingen zijn ontspannend en verzorgend, een verwennerij voor moeder en baby.

Spray tan marc inbane6 Sanadome Hotel Spa Nijmegen

Spray Tan

Behoud het gehele jaar een mooie, egaal gebruinde huid. De Spray Tan wordt altijd aan het eind van je verblijf ingepland. Je kunt daarna namelijk geen gebruik meer maken van de baden in de Thermen.

Waxen onderbeen 2 Sanadome Hotel Spa Nijmegen 1

Waxen

Waxen is hot! Je ervaart geen pijn en geen gedoe zoals bij harsen. Het resultaat is een volkomen gladde en perfecte huid zonder ongewenste haargroei. We waxen met Lycon Precision, geschikt voor zowel dames en heren voor haar vanaf 1mm.