The Club Lounge | Bar & terras

Kom lunchen, borrelen of dineren. Bij mooi weer kun je buiten op het terras van The Club Lounge lunchen of dineren of proost aan de bar tijdens een gezellige borrel met bittergarnituur of geniet van warme chocolademelk met slagroom en gebak bij de open haard.

Koffie & borrel

In het atrium van Sanadome, vind je The Club Lounge en bar. Geniet van een royale zomerse borrelplank met een heerlijk glas frisse AIX rosé of Prosecco. Wij schenken Peeze Mex-Eco koffie, gemalen van topkwaliteit koffiebonen met het Max Havelaar keurmerk. Wil je aan de bar of in de comfortabele stoelen rustig wat lezen, of op onze televisie het laatste nieuws bekijken? Dan ben je in The Club Lounge aan het juiste adres.

Dagelijks | 08.00 – 01.00 uur

Menukaart

Lunch & diner

Lekkere seizoensgerechten, waar mogelijk met lokale producten. The Club Lounge is dagelijks geopend. Geniet van à la carte specialiteiten of een dagmenu in drie gangen of een drankje na jouw dagje Thermen.

Dagelijks | 12.00 – 01.00 uur

Menukaart
Jacco Beck
Jacco BeckKitchen chef | Voedingsdeskundige

“Ik werk altijd met oog voor detail en de pure smaak van ingrediënten. Mijn favoriet in Sanadome is het ‘Flavours of the World’ dinerbuffet op vrijdag- en zaterdagavond.”

Sebastiaan Ruys
Sebastiaan RuysSous chef

“Het liefst kook ik de heerlijke Franse of Italiaanse keuken. De verfijnde bereiding heb ik mogen leren van Paul Fagel in restaurant Arsenaal in Naarden en in Chalet Brakkestein.”

Thomas Hofhuizen
Thomas HofhuizenFood & Beverage Manager

“Wij houden rekening met uw allergieën, lactose intolerantie en wensen zoals suikervrij of zoutarm. Ook bevat onze menukaart diverse vegetarische en veganistische alternatieven.”