Over ons

Sanadome biedt 106 luxe hotelkamers, vergaderfaciliteiten, een uitgebreid Thermenlandschap met water uit eigen bronnen, beauty & wellness behandelingen, restaurants, Sanasport Healthclub en diverse shops. Hiermee biedt Sanadome een uniek product met alles onder één dak voor een ontspannen verblijf om in balans te komen en te blijven.

Verbouwing thermen buitenbad zwart wit Sanadome

Geschiedenis

Op 17 juli 1995 opende het futuristisch ogende Sanadome haar deuren en bood een bijzondere combinatie van activiteiten gericht op het bevorderen van de gezondheid. Na een moeilijke start veranderde Sanadome in 2000 haar management en daarmee haar visie en strategie. Sindsdien spelen we in op de ontstane 24-uurs economie waarin mensen op allerlei manieren uit balans raken. Denk aan stress, vermoeidheid, te weinig aandacht voor ontspanning en verwaarloosde sociale contacten. Ook gezond eten hoort hierbij. Sanadome biedt het concept om “de markt” weer terug in balans te brengen wat met een woord ‘equilibrium’ te noemen is. Sanadome is inmiddels uitgegroeid tot één van de belangrijkste toeristisch trekkers en door het RBT-Kan als 3e geplaatst op de lijst van ‘ best leisure attractions’ in Gelderland (na de Hoge Veluwe en Burgers Zoo).

Foto event voorplein fontein Sanadome Hotel Spa Nijmegen 1920 1080

Onze waarden

We streven ernaar onze gasten een ontspannen verblijf aan te bieden, op een gastvrije manier zodat gasten zich direct thuis voelen. Service en kwaliteit staan hoog in het vaandel, maar altijd met aandacht voor milieu, veiligheid, maatschappij en gezondheid. Deze waarden zijn geïntegreerd in onze bedrijfsstrategie en worden door alle ruim 200 medewerkers uitgedragen. Wanneer het nu gaat over business development of het serveren van het ontbijt aan onze gasten. De waarden helpen ons om slimme beslissingen te nemen, die goed voelen zowel zakelijk en als mens. We zijn voorloper als het gaat om Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO). Onze missie is dan ook ‘Vitaal leven in een maatschappelijk verantwoorde omgeving’.

Foto THERMEN water uit eigen bronnen 5 Sanadome Hotel Spa Nijmegen 1920 1080

Thermaal water uit eigen bron

Aan de basis van het succes staat het zuivere water uit de eigen zoetwaterbron (70 meter diepte) en de zout thermaal waterbron op een diepte van 700 meter. De zout thermaal waterbron is door het Deutscher Bäderverband gekwalificeerd als een ‘jodide houdende thermaal sole’ (zeer zout). Naast het ontspannende en zuiverende effect van het thermaal water heeft het een bijzonder verzachtende werking en een positief effect op spieren en gewrichten. De Thermen van 2500m2 heeft o.a. een zoutwaterbad (Dode Zee effect), thermaalbaden, een stoomkamer en whirlpools. Een prachtige thermentuin met comfortabele ligbedden en een groot thermaal buitenbad.

Foto imker Albert van Rheede verzorging bijenvolken Sanadome Hotel Spa Nijmegen 1920 1080

Onze duurzame initiatieven

Als grootste Wellness Resort in Nijmegen en omgeving zijn we ons bewust van de impact die we hebben op de wereld om ons heen. MVO staat dan ook hoog in het vaandel. In alle onderdelen van onze bedrijfsvoering houden we rekening met milieu, veiligheid en maatschappij. Voor onze inzet op het gebied van duurzaam ondernemen ontvingen we op 6 juli 2017 het duurzame estafettestokje via Power2Nijmegen & Green Capital Challenge. Sanadome bezit al sinds 2006 het Europese Ecolabel.

Bovenaanzicht Thermen overzichtsfoto drone Sanadome Hotel Spa Nijmegen 1920 1080

Sfeerimpressie

Bekijk hier onze mooiste foto’s, filmpjes of lees ons magazine. Kijk wat Sanadome te bieden heeft!