Dineren restaurant ninety kerst eten Sanadome Hotel Spa Nijmegen
  • Eenvoudig tot culinair

  • Keuze uit 4 restaurants

  • Verse, lokale producten

  • Allergieën & dieetwensen

Restaurants

Culinair genieten is onlosmakelijk verbonden met jouw bezoek aan Sanadome. Het keukenteam kookt internationaal georiënteerd van eenvoudig tot culinair. Maar liefst vier restaurants staan tot je beschikking, ieder met een eigen karakter, sfeer en wisselende menukaart. Laat je verrassen en geniet van heerlijke gerechten met duurzame, dagverse en waar mogelijk lokale producten. Eet smakelijk!

Foto Marina spa restaurant overzicht Sanadome Hotel Spa Nijmegen 1920 1080

Spa Restaurant Marina

In Marina heb je uitzicht over de Thermen terwijl je geniet van koffie of thee met gebak, een lekkere lunch, maaltijdsalade of diner.

Breeze e vrouw man openhaard gebakje koffie theeSanadome Hotel Spa Nijmegen

Spa Lounge Breeze

Gezellig bijkletsen met een kopje koffie met gebak, cocktail, lunch of diner in een van de lounge zithoeken. Buiten serveren we op het terras en in de Thermentuin tot aan je ligbedje.

Restaurant Flow diner Sanadome Hotel Spa Nijmegen 1920 1080

Restaurant Flow | Ontbijt, lunch & diner

Je bent van harte welkom voor ontbijt, lunch en diner (à la carte of dinerbuffet). We werken met duurzame, seizoensgebonden en waar mogelijk lokale producten

Bar Lounge kofie en thee2 Sanadome Hotel Spa Nijmegen

The Club Lounge & bar

Een lounge met bar en terras om te lunchen, borrelen of dineren. Geniet van een kopje koffie op het terras, een gezellige borrel of warme chocolademelk met gebak bij de open haard.

Kookstudio Private Chef diner groep Sandome hotel en spa Nijmegen 1

Private dining

Dineren in een privé ruimte met jouw eigen gezelschap? Sanadome biedt exclusieve restaurants en sfeervolle ruimtes. Ideaal voor diners, recepties, (kerst)borrels en familiediners. Wij zorgen voor een onvergetelijke dag voor vrienden, familie of collega’s. Je krijgt een evenement op maat!