• Eenvoudig tot culinair
  • Keuze uit 4 restaurants
  • Verse, lokale producten
  • Allergieën & dieetwensen

Restaurants

Culinair genieten is onlosmakelijk verbonden met jouw bezoek aan Sanadome. Het keukenteam kookt internationaal georiënteerd van eenvoudig tot culinair. Maar liefst vier restaurants staan tot je beschikking, ieder met een eigen karakter, sfeer en wisselende menukaart. Laat je verrassen en geniet van heerlijke gerechten met duurzame, dagverse en waar mogelijk lokale producten. Eet smakelijk!

Restaurant Flow | Ontbijt, lunch & diner

Je bent van harte welkom voor ontbijt, lunch en diner (à la carte of dinerbuffet). We werken met duurzame, seizoensgebonden en waar mogelijk lokale producten

Bekijk restaurant Flow

Private chef kookstudio

In de nieuwe kookstudio geniet je van een heerlijke lunch of diner onder begeleiding van onze chef. Kijk toe, leer of assisteer en vraag de chef kok het hemd van het lijf.

Bekijk Private chef kookstudio

Restaurant Ninety | Private dining

Gezellig privé restaurant met bar en eigen terras voor groepen tot 150 personen. De perfecte locatie voor een besloten diner, receptie, jubileum, bedrijfspresentatie of borrel.

Bekijk restaurant Ninety

The Club Lounge & bar

Een lounge met bar en terras om te lunchen, borrelen of dineren. Geniet van een kopje koffie op het terras, een gezellige borrel of warme chocolademelk met gebak bij de open haard.

Bekijk The Club Lounge & bar

Spa Lounge Breeze

Gezellig bijkletsen met een kopje koffie met gebak, cocktail, lunch of diner in een van de lounge zithoeken. Buiten serveren we op het terras en in de Thermentuin tot aan je ligbedje.

Bekijk Spa Lounge Breeze

Spa Restaurant Marina

In Marina heb je uitzicht over de Thermen terwijl je geniet van koffie of thee met gebak, een lekkere lunch, maaltijdsalade of diner.

Bekijk Spa Restaurant Marina

Groepen | tot 150 personen

Heb je iets te vieren? Wij zorgen voor een onvergetelijke dag voor vrienden, familie of collega’s. Je krijgt een evenement op maat, bijvoorbeeld een groepsdiner, borrel of High Tea.

Bekijk de mogelijkheden
Jacco Beck
Jacco BeckKitchen chef | Voedingsdeskundige

“Ik werk altijd met oog voor detail en de pure smaak van ingrediënten. Mijn favoriet in Sanadome is het ‘Flavours of the World’ dinerbuffet op vrijdag- en zaterdagavond.”

Sebastiaan Ruys
Sebastiaan RuysSous chef

“Het liefst kook ik de heerlijke Franse of Italiaanse keuken. De verfijnde bereiding heb ik mogen leren van Paul Fagel in restaurant Arsenaal in Naarden en in Chalet Brakkestein.”

Thomas Hofhuizen
Thomas HofhuizenFood & Beverage Manager

“Wij houden rekening met uw allergieën, lactose intolerantie en wensen zoals suikervrij of zoutarm. Ook bevat onze menukaart diverse vegetarische en veganistische alternatieven.”