FAQ items aan het laden...

Veelgestelde vragen

  • Telefoon en/of elektronische apparatuur behoudens een E-reader (met uitzondering van Spa Restaurant Marina, Spa Lounge & Terras Breeze, de Thermentuin en de kleedruimte)
  • Zelf meegebrachte tassen (alleen onze Jute doorzichtige Sanadome tas mag meegenomen worden, prijs €4,95)
  • Eten en drinken
  • Duikbrillen, snorkels en andere zwemattributen
  • Huisdieren

Verder is het dragen van badkleding en badslippers verplicht (en een badjas in Spa Restaurant Marina en Spa Lounge & Terras Breeze).  Klik hier voor al onze huisregels.

Guest Directory cover 2023 WEB NL

Guest Directory | NL

Guest Directory cover 2023 WEB ENG

Guest Directory | EN

• Badjas: We raden aan om een badjas te dragen in de Thermen, maar dit is niet verplicht. Je kunt deze ook ter plaatse huren.
• Handdoek: Je kunt ter plaatse een handdoek huren. Er zelf een meenemen mag uiteraard ook. Als je in ons hotel overnacht mag je ook de handdoek van de hotelkamer meenemen naar de Thermen.
• Badslippers: Het dragen van badslippers is verplicht.

Huur badjas – handdoek – slippers

Huur badjas | €12
Huur badlaken + handdoek | €12
Huur badlaken + handdoek+ badjas | €22

De Thermen faciliteiten zijn niet op kleine kinderen ingericht, daarnaast bezoeken veel gasten onze baden vanwege de rust en voor ontspanning. Sanadome kent geen speciaal dagtarief voor kinderen. Kinderen zijn welkom, vanaf 8 jaar of ouder en dienen zelfredzaam te zijn. Kinderen vanaf 8 jaar tot en met 17 jaar zijn alleen welkom onder begeleiding van een volwassene. Een ID kan gevraagd worden tijdens het inchecken.

Bij Sanadome zijn er 10 oplaadpunten (type 2 stekker) voor elektrische en hybride voertuigen met een laadvermogen van 22 kWh. Je kunt gemakkelijk betalen met je ‘laad-druppel’. Of je scant met je telefoon de QR code van de sticker op de paal en dien je een app te downloaden om de laadsessie te kunnen starten. Je kunt betalen met Creditcard of IDEAL.

Ja, bij de hotelreceptie huurt u een fiets voor €10 of een elektrische fiets voor €20 per fiets per dag.

Het is ook mogelijk om een lunchpakketje voor onderweg te bestellen. Daarnaast vindt u bij de hotelreceptie prachtige fietstochten en wandelroutes in en rondom Nijmegen welke wij u kosteloos aanbieden.

Behandelingen: Deze kunt u uiterlijk 24 uur voor aankomst kosteloos annuleren. Na deze termijn zullen wij de volledige reserveringswaarde in rekening te brengen.

Hotelovernachting: Deze zijn alleen 14 dagen voor de dag van aankomst kosteloos te annuleren. Binnen het termijn van 14 dagen zullen er kosten in rekening worden gebracht.

Klik hier voor de volledige annuleringsvoorwaarden.

Sanasport Health Club is een moderne, ruime fitness club gelegen op de eerste etage van Sanadome voorzien van apparatuur van Life Fitness. Je kunt hier deelnemen aan groepslessen of individueel sporten op o.a. de loopband, crosstrainer of de Synergy 360 XXL. Er is altijd een gediplomeerde fitness instructeur aanwezig in de zaal, op afspraak zijn er mogelijkheden voor fysiotherapie en vitaliteit- en gewichtscoaching.

Ja, voor hotelgasten is de toegang tot Sanasport gratis op alle dagen van het verblijf

Wanneer je Sanadome bezoekt voor een spa dag, kunt u een dagticket voor Sanasport aanschaffen voor € 10,00 per persoon

Ma – vr

07.00 – 23.00 uur

Za, zo & feestdagen

9.00 – 15.00 uur

Vanaf welke leeftijd is Sanasport te bezoeken?

Kinderen vanaf 12 jaar zijn welkom onder begeleiding van de ouders.
Vanaf 16 jaar ben je welkom om te sporten op eigen gelegenheid.

Ja, voor een receptie, borrel, familie bijeenkomst of jubileum is Ninety Private restaurant zeer geschikt. Deze stijlvolle ruimte in Sanadome beschikt over een gezellige open haard, een eigen privé bar en openslaande deuren naar een (deels overdekt) terras. Sanadome is géén trouwlocatie; in verband met geluidsoverlast voor andere gasten is een feestavond met muziek niet mogelijk. Het restauant is exclusief te reserveren voor groepen en partijen tot 150 personen. Verscheidene invullingen zijn hier mogelijk; een uitgeserveerd diner, buffet, walking dinner of food market is een kleine greep uit de mogelijkheden.
 

Afhankelijk van de zaalgrootte kunt u kiezen voor een passende opstelling. We adviseren u graag. De meest voorkomende opstellingen zijn:
Theater opstelling, carré opstelling, U-vorm en cabaret opstelling.
Sanadome beschikt over een eigen parkeerterrein met 350 plaatsen. Parkeerkaarten zijn bij complete vergaderarrangementen inbegrepen. Losse parkeerkaarten bij zaalhuur kosten €5 per stuk.

Verscheidene invullingen zijn hier mogelijk; een uitgeserveerd diner, buffet, walking dinner of food market is een kleine greep uit de mogelijkheden. Chefkok Jacco is niet alleen een topkok, maar ook afgestudeerd als voedingsdeskundige. Hij vindt met zijn team altijd een passend concept en oplossing voor eventuele dieetwensen voor u.

Ja, alle zalen beschikken over daglicht

Het is niet toegestaan zelf meegebrachte eten- en drinkenswaren te nuttigen in Sanadome

Bij vergaderarrangementen en losse zaalhuur zit de BTW inbegrepen.

Het is niet toegestaan om zelf meegebrachte consumpties te nuttigen. Sanadome beschikt over diverse restaurants, binnen en buiten de Thermen. In de Thermen zijn waterkraantjes beschikbaar.

Het laten bezorgen van eten is ook niet toegestaan. Bezorgers zullen altijd worden geweigerd.

Alleen bij een hotelreservering op dezelfde dag wordt er een borg van €50 per persoon gevraagd. Dit is enkel voor telefonische reserveringen of wanneer u direct aan onze hotelreceptie boekt.

De basis van een hotelovernachting is altijd inclusief een uitgebreid ontbijtbuffet, WiFi, onbeperkt toegang tot de Thermen (9.00 – 23.00 uur) en onbeperkt toegang tot fitness in Sanasport Health Club.

Ja dat kan! We verzoeken je telefonisch te reserveren zodat we jouw beschikbaarheid direct op onze planning kunnen afstemmen.

Ja, alle hotelkamers zijn ingericht voor 2 personen maar bieden ruimte voor 3 personen. Wij plaatsen dan een ‘rollaway’-bijzetbed.

Het tijdstip van je behandelingen verneem je bij aankomst. De behandeling wordt ingepland tussen de door jouw opgegeven aankomst- en vertrektijd. Behandelingen zijn beschikbaar tussen 10:00 en 21:30.

Sanadome cadeaubonnen behouden altijd de aankoopwaarde. Eén jaar na uitgifte vragen we je om eventuele prijsverhogingen bij te betalen. De cadeaubon is niet inwisselbaar voor contanten.

Ja, wij houden in alle restaurants rekening met je allergie- of dieetwensen. Vraag naar de mogelijkheden bij de bediening.

Ja, dat kan! We hebben DUO behandelingen, waarbij twee personen door één schoonheidsspecialiste worden behandeld in één ruimte.

In verband met beperkte beschikbaarheid is het nodig om een behandeling tijdig vooraf te reserveren.

Je kunt op de volgende manieren reserveren:
✓  Online
✓  Telefonisch
✓  Per e-mail
✓  Ter plaatse bij één van onze recepties (beperkte beschikbaarheid).

In het algemeen is het aan te raden Sanadome te bezoeken. Zwemmen in warm thermaal water heeft doorgaans een zeer ontspannend effect, wat vanzelfsprekend ook bij zwangerschap gunstig uitpakt!

Zwangerschap kan mogelijk (in het uiterste geval, bij evt. ernstige contra-indicaties) een negatief advies inhouden voor een bezoek aan Sanadome. Hierbij gaat het in het bijzonder om het ondergaan van bepaalde behandelingen. Een medisch advies kan en mag door niemand anders gegeven worden dan een arts of behandelend specialist.

Tip! We hebben speciale behandelingen voor zwangere vrouwen.

Ja, dat kan. Kies bij de betaalwijze ‘Sanadome cadeaubon’. Hierna kan je je cadeaubon nummer(s) invullen en de betaling afronden. Wij sturen een iDEAL link toe indien niet het volledige bedrag met de cadeaubon kan worden voldaan. Ook bij een telefonische reservering kun je je cadeaubon verzilveren.

Neem je cadeaubon altijd mee tijdens je bezoek voor de verzilvering van de betaling, een eventueel overgebleven of openstaand tegoed wordt dan ook direct verrekend.

Onze Thermen faciliteiten zijn niet op kleine kinderen ingericht. Veel gasten bezoeken onze baden vanwege de rust en ontspanning. Kinderen zijn welkom in de Thermen vanaf 8 jaar en dienen zelfredzaam te zijn. Kinderen vanaf 8 jaar tot 18 jaar zijn alleen welkom onder begeleiding van een volwassene. Sanadome kent géén speciaal tarief voor kinderen. Een ID kan gevraagd worden tijdens het inchecken.

Uiteraard zijn kinderen van alle leeftijden van harte welkom in het hotel. Kinderen tot en met 7 jaar verblijven zelfs gratis op de kamer van de ouder(s)/begeleider, inclusief ontbijt. Kinderen vanaf 8 tot en met 12 jaar kunnen op de kamer van de ouder(s)/ begeleider verblijven voor een meerprijs van €25 per nacht, inclusief ontbijt en toegang tot de thermen.

Website
✓  iDEAL
✓  Maestro
✓  Creditcard (Mastercard, VISA)
✓  Sofort
✓  Bancontact

Ter plaatse in Sanadome
✓  Contant
✓  Pinnen
✓  Creditcard (Mastercard, VISA, American Express)
✓  Sanadome Cadeaubon | Sanadootje
✓  VVV cadeaukaart
✓  VVV bon
✓  VVV dinercheque
✓  Fashion cheque (Alleen geldig voor de SanaShop)
✓  Sauna Wellness cadeaukaart

Biljetten van €200 en €500 worden niet door ons geaccepteerd.

Ja, wij bieden in alle restaurants veganistische menuopties. Vraag naar de mogelijkheden bij de bediening. Het is raadzaam om dit voor je komst aan ons te melden.

Ja, wij bieden in alle restaurants vegetarische menuopties. Vraag naar de mogelijkheden bij de bediening.

Check-in | vanaf 14.00 uur
Check-out | voor 12:00 uur

Op de dag van aankomst ben je welkom om vanaf 9.00 uur gebruik te maken van de Thermen en tot 23.00 uur op de dag van vertrek. Je kunt je bagage achterlaten in onze bagageruimte naast de hotelreceptie (niet beveiligd).

✓  De Sanadome cadeaubon
✓  VVV cadeaukaart
✓  VVV bon
✓  VVV dinercheque
✓  Fashion cheque
✓  Nationale Sauna Wellness Cadeaukaart

Het is vaak mogelijk om te kiezen voor een Lazy check-out. Voor €40 staat de hotelkamer tot 18.00 uur tot je beschikking op de vertrekdag*. Dat betekent dus geen haast in de ochtend, bagage laten staan en aan het einde van de dag lekker douchen in jouw hotelkamer.

* Altijd op basis van beschikbaarheid
* Je kunt op de dag van aankomst bij de receptie informeren en reserveren

Badjas
We raden aan om een badjas te dragen, maar in de Thermen is dit niet verplicht. In Sparestaurant Marina en Spa Lounge Breeze is het dragen van een badjas verplicht. Je kunt deze zelf meebrengen of ter plaatse huren.

Handdoek
Je kunt ter plaatse een handdoek huren. Er zelf een meenemen mag uiteraard ook. Als je in ons hotel overnacht mag je ook de handdoek van de hotelkamer meenemen naar de Thermen. Deze is dan beschikbaar vanaf het moment dat je bent ingecheckt op de hotelkamer.

Badslippers
Het dragen van badslippers is verplicht.

Prijzen:
Huur badjas  |  €12
Huur badlaken + handdoek  |  €12
Huur badjas + badlaken + handdoek  |  €22
Koop badslippers  |  €10
Huur badjas + koop badslippers  |  €21

Het is mogelijk om tijdens je bezoek je natte badjas of handdoek om te ruilen voor een nieuwe. We rekenen hiervoor de volgende kosten: 

Omruilen gehuurde handdoek  |  €3
Omruilen gehuurde badjas  |  €6

Onze thermen bieden geen saunafaciliteiten. Er is wel een mint- en stoomkamer, deze worden net als alle andere faciliteiten in badkleding bezocht.

Online reserveren is verplicht en wij verzoeken u ter plaatse te legitimeren. We adviseren tijdig te reserveren, want de beschikbaarheid is beperkt!

De Rack Rate van Sanadome Hotel & Spa Nijmegen is €190 per persoon per nacht op basis van een 2-persoons kamer. Dit is de prijs van een hotelkamer wanneer er geen hotelarrangementen of aanbiedingen beschikbaar zijn. Kortingspercentages en tarieven van acties en aanbiedingen hebben deze reguliere kamerprijs als basistarief.

Ja, dit kan. Stuur een e-mail naar info@sanadome.nl, dan helpen we je verder.

Ja, wij hebben faciliteiten ingericht voor mindervaliden:

Thermen  |  3 badliften
✓  Groot thermaal binnenbad
✓  Zoutwaterbad
✓  Buitenbad

Bekijk hier alle Thermen faciliteiten >

Hotel  |  2 mindervalide kamers
✓  Bredere deur
✓  Douche met stoeltje
✓  Invalidenalarm

Daarnaast zijn er meerdere invalidentoiletten in Sanadome.

Goed om te weten
Het Landelijk Bureau Toegankelijkheid heeft een toegankelijkheidsmeting gedaan. Zij hebben vastgesteld dat Sanadome geschikt is voor mensen met een functiebeperking.

Sommige Wellness Pakkingen, zoals Modder- en Algeninpakkingen of de Rasul kunnen mogelijk bezwaarlijk zijn bij zwangerschap.

Verder hebben we speciale behandelingen voor zwangere vrouwen.

Omdat elke zwangerschap anders is en wij hier medisch niet voor zijn opgeleid, kunnen wij u nooit een bindend advies geven. Voor een medisch en bindend advies verwijs ik u te allen tijde door naar uw arts of behandeld specialist.

Titel