In restaurant Flow op de begane grond ben je welkom voor ontbijt, lunch, diner of buffet. In Flow serveren wij culinaire, à la carte specialiteiten en in het weekend ook luxe, internationale buffetten. We werken met seizoensgebonden, duurzame en waar mogelijk lokale producten.

Reserveer tafel
  • Dagelijks geopend
  • Seizoensgebonden
  • Verse, lokale producten
  • Allergieën & dieetwensen

Ontbijt

Reserveer overnachting

Op de begane grond zijn alle hotelgasten welkom voor ons uitgebreide ontbijtbuffet. Geniet van een heerlijk ontbijtbuffet met een grote variatie aan gezonde ontbijtgerechten zoals granola met biologische yoghurt, honing uit eigen tuin, vers fruit en ambachtelijk bakkersbrood.

Ma – vr  |  07.00 – 10.30 uur
Za & zo  |  08.00 – 11.00 uur

Lunch

Menukaart

A la carte restaurant Flow is zeer geschikt voor een lunchafspraak met een zakelijke relatie of een gezellige lunch met vrienden of familie. Geniet van een stoere beefburger of club sandwich. De menukaart is gevarieerd en parkeren kun je direct voor de deur.

Dagelijks | 12.00 – 17.00 uur

Diner

Menukaart
Wijnkaart

Wil je lekker dineren in Nijmegen? De menukaart bestaat uit heerlijke lokale, seizoensgerechten. Restaurant Flow is dagelijks geopend. Geniet van à la carte specialiteiten of een dagmenu in drie gangen.

Dagelijks | 18.00 – 22.00 uur

Dinerbuffet

Menukaart
Wijnkaart

Elke vrijdag- en zaterdagavond serveren wij vanaf 18.00 uur het ‘Flavours of the World’ diner buffet. Een culinaire reis om de wereld met specialiteiten uit de Mediterrane, Aziatische en Europese keuken. Parmaham met meloen, Tom Yam soep, Vitello Tonato, Oesters, Carpaccio, Yakitori, Thai beef, Kip ajam, Lamsbout, Gerookte zalm, Lasagne, Gamba’s, Tiramisu, Chocolade piramide en nog veel meer….

€39,95 p.p.

Vrijdag & zaterdag | 18.00 – 22.00 uur

Albert van Rheede | Executive chef
Albert van Rheede | Executive chefVoedingsdeskundige | Imker

"Eerlijke producten, mooie gerechten en gezonde voeding. Mijn passie ligt bij de Aziatische keuken. Albert is voedingsdeskundige en imker, hij verzorgt de bijenvolken van Sanadome".

Jacco Beck
Jacco BeckKitchen chef | Voedingsdeskundige

“Ik werk altijd met oog voor detail en de pure smaak van ingrediënten. Mijn favoriet in Sanadome is het 'Flavours of the World' dinerbuffet op vrijdag- en zaterdagavond.”

Sebastiaan Ruys
Sebastiaan RuysSous chef

“Het liefst kook ik de heerlijke Franse of Italiaanse keuken. De verfijnde bereiding heb ik mogen leren van Paul Fagel in restaurant Arsenaal in Naarden en in Chalet Brakkestein.”

Thomas Hofhuizen
Thomas HofhuizenFood & Beverage Manager

“Wij houden rekening met uw allergieën, lactose intolerantie en wensen zoals suikervrij of zoutarm. Ook bevat onze menukaart diverse vegetarische en veganistische alternatieven.”

In restaurant Flow houden wij rekening met allergieën, lactose intolerantie, coeliakie (glutenvrij). Wij bieden veganistische, suikervrije, zoutarme en vegetarische alternatieven. Koks Albert van Rheede en Jacco Beck zijn beiden afgestudeerd als voedingsdeskundige. Zij vinden altijd een passende oplossing voor je dieetwensen. Om er zeker van te zijn dat onze keuken volledig aan je dieetwens kan voldoen, kun je dit aangeven bij uw reservering.

Allergieën | Dieetwensen | Allergenen