Lichaamspakkingen

Onze lichaamspakkingen zijn samengesteld uit verzorgende oliën, mineralen of kruiden en herstellen het natuurlijk evenwicht van jouw huid. Tijdens de pakking lig je in een soft pack (warm waterbed) waardoor je een zwevend gevoel ervaart. Dankzij het inpakkend effect van het waterbed wordt de werking van deze stoffen extra geactiveerd. Een behandeling duurt in totaal 40 minuten en is bijzonder ontspannend voor lichaam en geest.

Lichaamspakking reserveren in het weekend of in de vakantieperiode? In verband met beperkte beschikbaarheid, verzoeken wij dit telefonisch te reserveren.
Online kunnen wij géén beschikbaarheid garanderen.

Voor de normale huid

Salve in Terra crèmepakking

Salva In Terra verzorgende peeling met als eindresultaat een frisse uitziende en stralende huid. Het reinigt de huid intensief, stimuleert de doorbloeding en geeft gelijk de huid intense voeding. Je maakt een keuze uit 3 heerlijk geurende oliën

Onze favoriet

Chocoladepakking

Chocolade werkt vochtafdrijvend, vitaliserend, opbeurend en afslankend; jouw huid voelt na afloop zijdezacht aan.

Lavendel kruidenpakking

Je wordt ingepakt met een heerlijk geurend bloemenbad van lavendel. Deze pakking werkt vochtherstellend, huidverzorgend, verzachtend en ontspannend.

Voor de droge huid:

Rozenbloesem kruidenpakking

Deze pakking werkt vochtinbrengend, krampstillend, rustgevend, reinigt en ondersteunt de hydratatie van de huid. Heeft een positieve werking op het humeur.

Body butter crèmepakking

Werkt rustgevend, sterk voedend, huid balancerend, ontstekingsremmend en ondersteunt celregeneratie. Deze pakking is zeer geschikt voor een zeer droge, gevoelige of geïrriteerde huid, en raadzaam bij Psoriasis en andere droge eczemen.

Voor gevoelige spieren/gewrichten:

Onze favoriet

Moorpakking

Je wordt ingepakt met moor (modder). De Moorbehandeling is al sinds de oudheid bekend als een zeer goed werkzame, organische therapie. Moor is sterk peelend, ontstekingsremmend en bevordert de doorbloeding van de huid. De structuur van uw huid wordt verfijnd en voelt zacht en verfrissend aan. Deze pakking is zeer geschikt als je Atrose, PDS of reumatische klachten hebt.

Karwendel steenoliepakking

Pakking voor gevoelige spieren en gewrichten. Je wordt ingepakt met een Karwendel. Dit is vermalen fossielgesteente uit het Oostenrijkse Karwendelgebergte. Deze fossiele steenolie heeft een hoog gehalte aan organische zwavel heeft een merkbaar direct versoepelend effect op spieren en gewrichten. Deze pakking werkt sterk ontslakkend en huidzuiverend.

Detox:

Onze favoriet

Rügener heilkrijtpakking

Deze pakking is zeer huidverzorgend bij huidirritaties. Werkt ontslakkend, zuiverend, en bevorderd de stofwisseling. Daarnaast is het ontstekingsremmend bij reumatische klachten. Ook heeft het een positieve werking bij:

artrose, jicht, osteoporose, spierspanning, gevolg van verwondingen en als nazorg van een operatieve ingreep aan het bewegingsgestel.

Zeealgenpakking

Deze pakking heeft een ontgiftende werking, stimuleert de celstofwisseling, activeert de vetstofwisseling en helpt het vochtgehalte in de huid te herstellen.