Lichaamspakking

Een massage zorgt voor een betere doorbloeding, is helend voor spieren en gewrichten maar is bovenal ontspannend. Daarnaast verbetert een goede massage het immuunsysteem. Ervaar de weldaad van een ontspannende en stressverminderende massage met op de achtergrond rustgevende muziek; bij ons ben je in goede handen! Door het uitgebreide aanbod is er is altijd een massage die bij je past. In overleg stemmen we de massage graag op je wensen af.

Massage reserveren in het weekend of in de vakantieperiode? In verband met beperkte beschikbaarheid, verzoeken wij dit telefonisch te reserveren.
Online kunnen wij géén beschikbaarheid garanderen.

Voor de normale huid

foto3 scaled

Rebalancing orange gelpakking

Sinaasappel extract werkt kalmerend en ontspannend en helpt tegen slapeloosheid en depressiviteit. Het heeft een stimulerende werking op de collageen productie in de huid.

pakking creme body wrap Sanadome Hotel Spa Nijmegen 1

Salve in Terra crèmepakking

Salva In Terra verzorgende peeling met als eindresultaat een frisse uitziende en stralende huid. Het reinigt de huid intensief, stimuleert de doorbloeding en geeft gelijk de huid intense voeding. Je maakt een keuze uit 3 heerlijk geurende oliën.

Onze favoriet
pakking chocola body wrap1 Sanadome Hotel Spa Nijmegen

Chocoladepakking

Chocolade werkt vochtafdrijvend, vitaliserend, opbeurend en afslankend; jouw huid voelt na afloop zijdezacht aan.

Foto pakking roos body wrap Sanadome Hotel Spa Nijmegen 1920 1080

Lavendel kruidenpakking

Je wordt ingepakt met een heerlijk geurend bloemenbad van lavendel. Deze pakking werkt vochtherstellend, huidverzorgend, verzachtend en ontspannend.

Voor de droge huid

pakking moor modder body wrap Sanadome Hotel Spa Nijmegen

Rozenbloesem kruidenpakking

Je wordt ingezeept en gewassen met zeepschuim. Daarna wordt je huid gescrubd met een sisal nestje.

pakking body butter body wrap Sanadome Hotel Spa Nijmegen

Body butter crèmepakking

Werkt rustgevend, sterk voedend, huid balancerend, ontstekingsremmend en ondersteunt celregeneratie. Deze pakking is zeer geschikt voor een zeer droge, gevoelige of geïrriteerde huid, en raadzaam bij Psoriasis en andere droge eczemen.

Voor gevoelige spieren/gewrichten

pakking moor modder body wrap Sanadome Hotel Spa Nijmegen

Moorpakking

Je wordt ingepakt met moor (modder). De Moorbehandeling is al sinds de oudheid bekend als een zeer goed werkzame, organische therapie. Moor is sterk peelend, ontstekingsremmend en bevordert de doorbloeding van de huid. De structuur van uw huid wordt verfijnd en voelt zacht en verfrissend aan. Deze pakking is zeer geschikt als je Atrose, PDS of reumatische klachten hebt.

pakking karwendel steenolie wrap Sanadome

Karwendel steenoliepakking

Pakking voor gevoelige spieren en gewrichten. Je wordt ingepakt met een Karwendel. Dit is vermalen fossielgesteente uit het Oostenrijkse Karwendelgebergte. Deze fossiele steenolie heeft een hoog gehalte aan organische zwavel heeft een merkbaar direct versoepelend effect op spieren en gewrichten. Deze pakking werkt sterk ontslakkend en huidzuiverend.

Detox

pakking rugener heilkrijt 2 body wrap Sanadome Hotel Spa Nijmegen

Rügner heilkrijtpakking

Deze pakking is zeer huidverzorgend bij huidirritaties. Werkt ontslakkend, zuiverend, en bevorderd de stofwisseling. Daarnaast is het ontstekingsremmend bij reumatische klachten. Ook heeft het een positieve werking bij:

artrose, jicht, osteoporose, spierspanning, gevolg van verwondingen en als nazorg van een operatieve ingreep aan het bewegingsgestel.

pakking zeealg body wrap Sanadome Hotel Spa Nijmegen

Zeealgenpakking

Deze pakking heeft een ontgiftende werking, stimuleert de celstofwisseling, activeert de vetstofwisseling en helpt het vochtgehalte in de huid te herstellen.