Beste prijsgarantie

www.sanadome.nl garandeert je de beste nettoprijs voor alle online reserveringen van hotelkamers. Wanneer je op internet een lagere nettoprijs vindt met dezelfde reserveringsvoorwaarden, bieden wij jou deze beste nettoprijs.

Bovenaanzicht Thermen overzichtsfoto drone Sanadome Hotel Spa Nijmegen 1920 1080

Kom ik in aanmerking voor terugbetaling?

Wij garanderen dat je via www.sanadome.nl altijd de laagste prijs betaalt voor een hotelovernachting. Zie je ergens anders toch een lagere prijs, dan betalen we jou het prijsverschil terug. Om in aanmerking te komen voor een claim hebben we een aantal voorwaarden opgesteld.

Team reserveringen headset Sanadome Hotel en Spa Nijmegen

Aanvraag geld terug Beste-prijsgarantie

  1. Reserveer jouw kamer op www.sanadome.nl
  2. Als je online een lagere nettoprijs vindt met dezelfde voorwaarden als bij Sanadome (zoals aangegeven in de voorwaarden), vul dan ons claimformulier in.
  3. We adviseren jou een ‘schermafdruk’ van de webpagina te uploaden, die de lagere prijs toont (druk op de toets ‘Print Screen’ en sla de afbeelding eerst op).
  4. Binnen 2 werkdagen ontvang je een antwoord van Sanadome.
  5. Als jouw verzoek door Sanadome wordt aanvaard, stuurt Sanadome jou per e-mail een bevestiging van de nieuwe reservering met de lagere nettoprijs. De oude reservering met de hogere prijs komt dan te vervallen.
  6. Als de aanvraag door Sanadome niet aanvaard wordt omdat niet aan bepaalde voorwaarden is voldaan, stuurt Sanadome jou een e-mail waarin het antwoord gerechtvaardigd wordt.

Vragen?

Heb je nog vragen over de Beste-prijsgarantie van Sanadome? Laat het ons weten door een mail te sturen naar bpg@sanadome.nl of klik op onderstaande button. We helpen jou graag!