Nieuw bij Private chef: individuele workshops

Samen met de chef en een gezelschap van andere kookliefhebbers ga je aan de slag in onze Private Chef Kitchen. Leer van alles over producten, bereidingswijze, smaken en andere tips. Hieronder kun je vast een voorproefje vinden van de workshop die onder andere gevolgd kunnen worden.

Binnenkort volgt er meer informatie met data en prijzen. Houdt hiervoor dus onze website in de gaten, of neem alvast telefonisch contact op met de afdeling Meeting & Events via 024 – 359 7204.

Reserveer individuele workshop
Neem contact op
Terug naar overzicht
  • Samen met andere kookliefhebbers

  • Culinair en leerzaam

  • Workshops op maat

Private Chef individuele workshops

Informatie aanvraag vegetarisch koken
Tijdens deze workshop maak je 4 gerechten en 1 Amuse en hiervan kun je nadien genieten tijdens een late lunch.

Samen gaan we de creativiteit verhogen met allerlei leuke en lekkere ingrediënten:

  • Tempura van groente met een yoghurt kruiden dip
  • Wortel curry cocos soepje
  • Rendang van knolselderij
  • Geglaceerde tofu “sate” met pinda en sjalot
  • Pokebowl sojaboontjes ,groente , tahoe, zoet zure komkommer , sushi rijst
Informatie aanvraag Puro Italia workshop
Onder het genot van een crostini Fegatini zal de Chef uitleg geven over de Italiaanse gerechten die we tijdens deze workshop gaan bereiden.

We beginnen met de mise en place:

  • Panzanella prosciuto crudo e boconcini
  • Risotto verde di pesce
  • Pasta “ vongole “
  • Tira mi su pistachio met huisgemaakte Italiaanse koffielikeur

Vervolgens gaan we samen de pasta maken, de risotto koken en serveren we 4 gerechten zoals in Italië met Parmezaanse kaas, brood en wijn .

Eet smakelijk!  “Mangia gustoso!”

Informatie aanvraag Chocolade workshop

Tijdens deze workshop gaan we chocolaatjes maken; van reep tot bonbons. Met verschillende chocolades maken we een reep, een ganache, een bonbon en een lekker chocolade dessert.

Je leert hierbij over:

  • Het verwerken van chocolade
  • Het tempereren van chocolade
  • Bonbon & vulling maken   ( amarene / karamel / Hazelnoot Nocciolli)
  • Doorhalen van een vulling
  • Kleur geven aan de bonbon
  • Reep chocolade maken wit,melk of puur
  • Fudge van chocolade met zeezout en karamel

Uiteraard krijg je na afloop een doosje zelfgemaakte bonbons mee naar huis.

Individuele workshop paddestoelen
Tijdens deze workshop gaan we diverse gerechtjes maken met paddenstoelen en daarmee komt de veelzijdigheid van dit product duidelijk naar voren. Van smaak tot verwerking.
  • Krokante oesterzwammen met sojasaus
  • Pasta met paddenstoelen
  • Roergebakken shiitakes en aubergine
  • Gegrilde koningsoesterzwam
  • Curry met groente en paddenstoelen
Individuele workshop fruit de mer

Tijdens deze workshop gaan we van A to Z samen en plateau Fruit de Mer maken. Eerst zullen we een stukje zalm “warm” roken, daarna gaan we verder met de Mise en place verschillende schaal- en schelpdieren.

Na het ‘warm’ roken van een stukje zalm gaan we verder met de Mise en place van de volgende onderdelen:

  • Gekookte koude kreeft
  • 3 gillardeau oesters
  • 3 Zeeuwse platte of creuses
  • Vongole / amandes / mossellen gekookt
  • Steurgarnalen
  • Hollandse garnalen in schil
  • Gepelde gamba,s
  • Ongepelde gekookte gamba’s
  • Aioli & cocktailsaus maken

Tenslotte  gaan we met een fles mooie witte wijn ons werk bekronen met een mooi “ fruit de mer “ diner.

Miranda en Lisette
Miranda en LisetteMeeting & Events