Rimpels

Weersomstandigheden zorgen ervoor dat uw huid sneller verouderd met rimpels, huidverslapping, wallen als resultaat. Onze specialiste adviseert u over onze 3 doeltreffende en effectieve oplossingen.

Maak direct een afspraak

3 oplossingen

Endermolift Lift 6

Dit is een 100% natuurlijke anti-aging booster. Het lichaam wordt gestimuleerd om lichaamseigen processen actief te houden en het herstelt de natuurlijke productie van collageen. Rimpels vervagen, u krijgt strakke contouren en een heldere teint. Het maakt uw huid steviger en mobiliseert het huidoppervlak met de microkloppingen om de jeugdige cellen te stimuleren.

Intakegesprek  |  Gratis
Behandeling 15 min  |  €56,50
Behandeling 20 min  |  €67
Behandeling 30 min  |  €77

No needle mesotherapie
De ionisable gel met actieve, geconcentreerde werkstoffen bevat natuurlijke eiwitten en versterkt de aanmaak van collageen in de huid. Dit stimuleert de huidverbetering en huidverjonging. Het eiwit in de gel wordt herkend door de huidcel en stimuleert de natuurlijke regeneratie door de directe werking op de fibroblast. Rimpels vervagen, acné vermindert en uw contour en teint verbeteren. De specialiste maakt met u een behandelplan voor een optimaal herstel en thuisgebruik met de producten van Thalgo.

Afspraak maken

Microdermabrasie

Cosmetisch zandstralen op microscopisch celniveau met een ongekend resultaat. Een straal ultrafijne steriele kristallen met vacuümzuigkracht worden over de huid geleid. De kristallen ‘zandstralen’ de huid cellaag voor cellaag tot een bepaalde diepte. Uw huid oogt erna jonger, frisser en stralender. Dode huidcellen en vuil worden verwijderd.

De eerste 2 á 3 dagen na de behandeling kunt u geen make-up aanbrengen, niet sporten (niet hevig transpireren) en niet zwemmen. Ook een stoffige omgeving kan nadelig zijn voor het herstel van uw huid. Na de behandeling kan de huid iets trekkerig aanvoelen en roodheid vertonen, zoals bij een lichte zonnebrand. Er kunnen wondjes en schaafplekken ontstaan maar dit is afhankelijk van het niveau waarop wordt gewerkt. Er is een dun laagje van uw huid afgehaald, waardoor een goede nabehandeling van uw huid noodzakelijk is. De behandeling heeft uw huid dunner wordt gemaakt met de en daardoor gevoeliger is voor invloeden van buitenaf. Bij zwaardere behandelingen wordt de opperhuid intensiever behandeld met als gevolg dat er gedurende enkele dagen lichte roodheid kan optreden.

Intakegesprek  |  Gratis
Behandeling 25 minuten  |  €52
Behandeling 50 minuten  |  €97
Microdermabrasie 25 min + No Needle Mesotherapie 50 min  |  €97
Microdermabrasie 25 min + No Needle Mesotherapie 75 min  |  €128

Microdermabrasie 25 min + transderm 25 min |50 min |€97
Microdermabrasie 25 min + No Needle Mesotherapie 75 min  |  €128

Afspraak maken

Skin rejuvenation

Een geavanceerde, medisch verantwoorde licht- flitstechniek waarbij licht op een specifieke golflengte door de huid wordt geabsorbeerd. De behandeling is intensief en snel voorbij, maar is niet geheel pijnloos. Het lijkt alsof een elastiekje tegen de huid schiet, maar een verdoving is niet nodig.

Voor en na de behandeling mag uw huid niet blootgesteld worden aan de zon of zonnebank. Uw huid mag niet gebruind zijn door de zon. Het is noodzakelijk om na de behandeling tenminste 2 weken een Sunblock te gebruiken. De huid heeft na de behandeling enkele dagen nodig om zich te herstellen. Eventuele roodheid en/of lichte zwellingen herstellen vanzelf binnen enkele dagen. Skin Rejuvenation is ook geschikt voor de gevoelige huid. Zelfs in een verder gevorderd stadium kan 60 – 80% vermindering behaald worden. De behandeling kan elke 3 weken herhaald worden.

25 min behandeling | €59

Afspraak maken