Avocado Honingmasker

Avocado is niet alleen gezond en lekker, het is ook erg goed voor je huid. Avocado bevat namelijk enzymen en olies die een droge huid helpt te herstellen. Daarnaast bevat avocado vitamine E dat helpt tegen huidveroudering.

Honing heeft een hydraterende en antiseptische (bacterie-dodende) werking en helpt het herstel van de huid. Hierdoor verdwijnen pukkeltjes eerder en genezen wondjes sneller.

Dit masker is makkelijk en snel te maken!

Benodigdheden:
– Kwart avocado
– 2 eetlepels honing

Hoe: 
Haal een kwart van het vruchtvlees uit de avocado en doe dit in een bakje. Prak dit fijn en voeg 2 eetlepels honing toe. Roer de ingrediënten door elkaar totdat er een glad mengsel ontstaat.

En… aanbrengen maar! Zorg dat je schone handen hebt en je huid is gereinigd. Breng het masker aan op je gezicht met een kwast of je handen. Laat het masker ongeveer 10 minuten intrekken terwijl je ondertussen lekker relaxed op de bank ligt. Na 10 minuten kun je je gezicht afspoelen met lauw warm water.

Heb je geen reiniging of honing in huis? Geen probleem. Deze producten kun je eenvoudig online bestellen in onze webshop!

Bestel Sanadome honing
Bestel Thalgo removing gel-oil