Luxe Spa rituelen

De luxe Spa rituelen van Sanadome zijn speciaal voor jou samengesteld voor een fantastische en onvergetelijke ervaring. Het resultaat: totaal en van top tot teen ontspannen met een heerlijk zachte huid. Laat je meenemen op een ontspannende reis naar de zonnige eilanden van Polynesië in de Stille Oceaan, het mystieke Oosten of geniet van onze signatuur treatment uit eigen bron. Tijdens deze rituelen staan rust en ontspanning centraal.

In verband met beperkte beschikbaarheid, verzoeken wij behandelingen telefonisch te reserveren.
Online kunnen wij géén beschikbaarheid garanderen.

Alleen telefonisch reserveren

Sanadome ritueel

Trakteer je lichaam op een fijn verwenmoment, sluit je ogen en ga mee op reis.. terug naar eigen bron. Ervaar de producten en geuren afkomstig uit Sanadome.

75 min | €107

Alleen telefonisch reserveren

Atlantique Spa ritueel

Ontdek de kracht van mineralen micro algen met goud ionen. Deze energie gevende edelsteentherapie is geïnspireerd op gekleurde zandstranden en elementen uit de Atlantische oceaan.

100 min | €148

Alleen telefonisch reserveren

Pacifique Spa ritueel

Laat je meenemen op een ontspannende reis naar de zonnige eilanden van Polynesië in de Stille Oceaan. Dit ritueel combineert westerse en polynesische massagetechnieken.

100 min | €148

Alleen telefonisch reserveren

Indocéane Spa ritueel

Stap voor stap mengen mystieke, delicate geuren en kleuren van het Oosten zich met de rijkdom van de oceaan. Deze betoverende wereldreis doorkruist zeeën, oceanen en culturen.

100 min | €148

Alleen telefonisch reserveren

Hamam Deluxe

Een Hamam is van oorsprong een Oosters badhuis. Een plek waar rust en ontspanning centraal staan. Rustige bewegingen en ontspannende muziek laten je ontspannen.

100 min | €148