Nijmegen

Groesbeek beschikt over twee 18-holes
golfbanen ’Het Rijk van Nijmegen’

Wijchen

In Wijchen ligt de 18-holes
golfbaan ’Burggolf’

  • Alles onder 1 dak

  • De perfecte uitvalsbasis voor golfuitje

  • Inclusief toegang Thermen

  • Inclusief fitness in Sanasport

Wat is er nog meer te doen?

Voor alle toeritische informatie in en rondom Nijmegen.

Adres Nijmeegs Uitburo/VVV
Keizer Karelplein 32h
6511 NH Nijmegen
Tel: 0900 – 11 22 3 44 (€ 0,45 per minuut)
www.vvvarnhemnijmegen.nl

In de regio Nijmegen kun je heerlijk wandelen. De hotelreceptie kan jou diverse suggesties geven voor een aantal mooie wandeltochten in de omgeving van Nijmegen.

Sanasport Health Club bevindt zich op de eerste verdieping in Sanadome. De sportschool in Nijmegen heeft een volledig geklimatiseerde sportzaal met de nieuwste fitnessapparatuur van Life Fitness. Sanasport Health Club biedt een compleet aanbod in fitness, fysiotherapie, groepslessen en spinning. Hotelgasten van Sanadome maken gratis gebruik van Sanasport Health Club. Je sport altijd onder begeleiding van een fysiotherapeut of fitnessinstructeur. Ofwel; sporten op een verantwoorde manier, zowel individueel als in groepsverband.

Openingstijden Sanasport Health Club 
Maandag tot vrijdag van 7.00 uur tot 23.00 uur
zaterdag van 9.00 uur tot 15.00 uur
zondag van 9.00 uur tot 15.00 uur

www.sanasport-fitness-nijmegen.nl

Drie ijsbanen op twee verdiepingen onder één dak. Dankzij haar unieke karakter is Triavium inmiddels niet meer uit Nijmegen weg te denken. Het winterseizoen bij Triavium loopt van half september tot en met half april. In die periode is Triavium een schaatsaccommodatie met een geheel eigen sfeer. In de overige maanden ligt er geen ijs in Triavium.

Adres Triavium
van rosenburgweg 2
Nijmegen
Tel 024 – 344 55 58
www.triavium.nl

Liberation Route | Arnhem-Nijmegen

De Liberation Route volgt het pad van geallieerden tijdens de bevrijding van Europa. De regio Arnhem Nijmegen speelde aan het einde van de Tweede Wereldoorlog een hoofdrol op het wereldtoneel. Tijdens Operation Market Garden in september 1944 vond hier één van de grootste luchtlandingsoperaties uit de geschiedenis plaats. De operatie is slechts deels geslaagd, Arnhem kon door de geallieerden niet worden behouden, maar Nijmegen werd bevrijd. Enkele maanden later, in februari 1945, startte vanuit dit gebied Operation Veritable. Deze operatie was de start van het grote Rijnlandoffensief. Uiteindelijk werd de vrijheid herwonnen.

De Liberation Route laat u beleven wat zich in 1944 en 1945 afspeelde rondom Arnhem en Nijmegen. Op 23 locaties in de wijde omgeving liggen gemarkeerde veldkeien, de zogenoemde luisterplekken. Op iedere luisterplek is een hoorspel te beluisteren over de indrukwekkende belevenissen van één of meerdere personen in de jaren ’44-’45. De verhalen van die plekken kunt u beluisteren via 0900 54 23 728 of gratis downloaden vanaf www.liberationroute.com.

Het is ook mogelijk een mp3-speler te huren met de verhalen. De mp3-spelers zijn te huur bij VVV NL Shop Arnhem, VVV NL Shop Nijmegen / Nijmeegs Uitburo en het Nationaal Bevrijdingsmuseum 1944-1945.

To do in Nijmegen