In Sanadome Nijmegen verwelkomen wij jou in een prachtig kerstdecor. Versierde kerstbomen, duizenden lichtjes en tijdens de kerstvakantie is er live entertainment tijdens het diner in restaurant Flow. Zo maken we Kerst en Oudjaar toch heel bijzonder. Reserveer op tijd jouw relax-moment in het mooiste Kersthotel van Nederland.

  • Relax met Kerst

  • Prachtig kerstdecor

  • Eropuit in eigen land
Hotelovernachting v/a €89 p.p.

Geniet zonder stress van de mooiste dagen van het jaar! In de kerstvakantie wordt dagelijks een luxe dinerbuffet geserveerd compleet met live muziek of Xmas DJ. Geniet van de mooiste dagen van het jaar en boek jouw hotelovernachting.
Vanaf €89 p.p.

Thermen tickets

De kerstvakantie is hét moment om tijd voor jezelf te reserveren. Warm je op in thermaal water van minimaal 33°C en geniet van de kerstsfeer in Sanadome. Voel je van harte welkom in Nederlands grootste bron van ontspanning en boek een ontspannen dagje Thermen!
We adviseren tijdig te reserveren, want de beschikbaarheid is beperkt!

Dineren tijdens de kerstvakantie

Beleef Sanadome in een prachtig kerstdecor. Vanaf vrijdag 18 december tot en met zaterdag 2 januari is er iedere dag vanaf 18.00 uur Live muziek. Op  24, 25, 26 en 31 december zorgt de Xmas DJ voor sfeervolle achtergrond muziek tijdens het diner.
Alléén beschikbaar voor hotelgasten!

Beauty & Wellness

Heerlijk relaxen in de kerstvakantie? Dat kan op onze Health & Beauty afdeling! Ervaar de heerlijke winterse geuren en maak je huid winterklaar.

High tea & High wine

Tijdens de kerstvakantie wordt onze lounge omgetoverd tot een prachtige wintertuin. Ervaar de gezellige kerstsfeer, geniet van een warme uitstraling en laat je verrassen met een lekkere High tea of High wine. Ideaal om te plannen met bijvoorbeeld vrienden, vriendinnen en/of familie op een regenachtige dag. Te boeken van 18 december t/m 3 januari.
Alléén beschikbaar voor hotelgasten!

Geef ontspanning cadeau

Verras jouw geliefde, vriend/vriendin of team member met een luxe cadeaubon van Sanadome en geef ontspanning cadeau!
Vanaf €10