Profiteer dit najaar van de Najaar Thermen deal en ontvang gratis badslippers bij een dag- of avondentree. Wil jij het ultieme vakantiegevoel ervaren? Boek dan de Najaar Hotel special en kies uit een 3, 4, 5 of 6-daags hotelarrangement. Maak je verblijf compleet met speciale najaar behandelingen die jouw huis een boost geven.

  • Bruis weer van de energie

  • Lekker weg in eigen land

  • Extra voordelig ontspannen

Najaar Hotel special

Najaar Hotel special

De blaadjes vallen van de bomen, de dagen worden korter. Om de herfstdip tegen te gaan hebben kun je een meerdaags hotelarrangement boeken in Sanadome. Kies uit een 3, 4, 5 of 6-daags hotelarrangement en ga energiek het najaar tegemoet.

Najaar Thermen deal

Najaar Thermen deal

De herfst is in aantocht! Geen zorgen, want met een dagje Thermen ga jij energiek het najaar tegemoet. Plan jouw relaxmoment en profiteer van de Najaar Thermen deal. Je ontvangt nu bij een dag- of avondentree gratis badslippers t.w.v. €10. De Najaar Thermen deal is alléén online te bestellen.

Najaar Beauty

Najaar Beauty

In de herfst heeft jouw huid extra ondersteuning nodig door invloeden van buitenaf bij het wisselvallige weer. Speciaal hiervoor bieden we deze Najaar Specials aan.

Veelgestelde vragen