Restaurants

Culinair genieten is onlosmakelijk verbonden met uw bezoek aan Sanadome. Het keukenteam kookt internationaal georiënteerd van eenvoudig tot culinair. Maar liefst vier restaurants staan tot uw beschikking, ieder met een eigen karakter, sfeer en wisselende menukaart. Laat u verrassen en geniet van heerlijke gerechten met duurzame, dagverse en waar mogelijk lokale producten. Eet smakelijk!

Reserveer direct
  • Eenvoudig tot culinair

  • Keuze uit 4 restaurants
  • Verse, lokale producten
  • Allergieën & dieetwensen
Lunchmenu 1 | €55 p.p.
  • Huisgemaakte bisque met Hollandse garnalen
  • Luxe Black Agnus burger – op brioche bol met ambachtelijke frieten en truffelmayonaise OF Steak sandwich – baguette met sla, gegrilde entrecote, kruidenboter Parmezaanse kaas
  • Koffie met friandises
Lunchmenu 2 | €65 p.p.
  • Carpaccio Parmezaanse kaas, rucola en truffel
  • Pasta seafood – linguini, gamba, schelpen, coquille, zeebaars
  • Koffie met friandises
Lunchmenu 3 | €50 p.p.
  • Huisgemaakte bisque met Hollandse garnalen
  • Luxe Black Agnus burger – op brioche bol met ambachtelijke frieten en truffelmayonaise OF Steak sandwich – baguette met sla, gegrilde entrecote, kruidenboter Parmezaanse kaas
  • Koffie met friandises
Lunchmenu 4 | €55 p.p.
  • Huisgemaakte bisque met Hollandse garnalen
  • Luxe Black Agnus burger – op brioche bol met ambachtelijke frieten en truffelmayonaise OF Steak sandwich – baguette met sla, gegrilde entrecote, kruidenboter Parmezaanse kaas
  • Koffie met friandises
Lunchmenu 5 | €35 p.p.
  • Boeren tomatensoep
  • Desem-speltbrood met parmaham, pijnboompitjes, rucola, zacht gebakken scharreleitje en een Kwekkeboom kroket met Nijmeegse mosterd
  • Koffie met friandises
Lunchmenu 6 | €40 p.p.
  • Smorgabord – Diverse Scandinavische broodjes belegd met:
    • garnalen, dille en knoflook
    • zalm citroenmayonaise
    • gamba aioli
    • forel tuinkruiden
    • makreel mayonaise
  • Koffie met friandises
Jacco Beck
Jacco BeckExecutive chef & Voedingsdeskundige

“Ik werk altijd met oog voor detail en de pure smaak van ingrediënten. Mijn favoriet in Sanadome is het ‘Flavours of the World’ dinerbuffet op vrijdag- en zaterdagavond.”

Sebastiaan Ruys
Sebastiaan RuysSous chef

“Het liefst kook ik de heerlijke Franse of Italiaanse keuken. De verfijnde bereiding heb ik mogen leren van Paul Fagel in restaurant Arsenaal in Naarden en in Chalet Brakkestein.”

Thomas HofhuizenFood & Beverage Manager

“Wij houden rekening met uw allergieën, lactose intolerantie en wensen zoals suikervrij of zoutarm. Ook bevat onze menukaart diverse vegetarische en veganistische alternatieven.”