• Originele, culinaire ervaring
  • Begeleiding van een privé chef kok
  • Workshops
  • Recepten krijgt u mee naar huis

Private chef kookstudio

In de nieuwe kookstudio geniet u van een heerlijke lunch of diner onder begeleiding van onze chef. Kijk toe, leer of assisteer en vraag de chef kok het hemd van het lijf. Aan de grote captains-tafel aanschouwt u hoe hij de gerechten voor uw neus bereidt. Als de zon schijnt dekken we de tafel buiten, op het Private chef terras. Het leukste is dat u zelf bepaalt hoe interactief u de Private chef ervaring maakt. Samen stemmen we af wat het beste bij uw gezelschap of bijeenkomst past. Alle gerechten worden bereid met apparatuur die ook in ‘normale’ keukens staan. Met alles wat u ziet en leert in de kookstudio steelt u vervolgens thuis de show, want de recepten krijgt u mee naar huis. In de kookstudio willen we u, van jong tot oud, kennis laten maken met lekker eten. Dieetwensen en allergieën zijn vooraf bespreekbaar.

Reserveer direct
Neem contact op

Lunch

In de kookstudio kunt u terecht voor een heerlijke lunch onder begeleiding van onze chef. Het leuke is dat u zelf kunt bepalen hoe interactief u bent met onze chef. U heeft de keuze uit zes verschillende lunchmenu’s. Samen kunnen we afstemmen wat het beste bij uw gezelschap of bijeenkomst past. De lunch wordt geserveerd met verse vruchtensappen en melk.

Bekijk de mogelijkheden
Reserveer direct

Diner

Wilt u culinair dineren met vrienden, collega’s of familie? De chef bereid voor u neus een heerlijk diner vol verse ingrediënten. U kunt kiezen uit vijf verschillende menu’s die variëren in vis, vlees, Italiaans of een combinatie van alles. Ook kunt u kiezen uit een 5-gangen diner.

Bekijk de mogelijkheden
Reserveer direct

Workshops

In de kookstudio kunt u terecht voor verschillende workshops. De chef begeleidt u en uw gezelschap in alle facetten van de gerechten die u samen gaat maken. De chef leert u alles over de gerechten zoals de oorsprong van de gerechten/producten, de voorbereiding en het bereiden.

Bekijk de mogelijkheden
Reserveer direct

Individuele workshops

Samen met de chef en een gezelschap van andere kookliefhebbers ga je aan de slag in onze Private Chef Kitchen. Leer van alles over producten, bereidingswijze, smaken en andere tips.

Bekijk de mogelijkheden
Reserveer direct

Vergaderen aan de private chef keukentafel

Vergaderen in eens verrassende, ongedwongen, culinaire setting; dat kan aan de keukentafel van de Private Chef kookstudio!

Bekijk de mogelijkheden
Reserveer direct

Meetings

Eva
EvaMeeting & Events