Vanaf 1 mei opent Sanadome weer haar 4-sterren Superior hotel, een moment waar veel gasten naar uit hebben gekeken. Terwijl de restaurants en bars in Nederland steevast gesloten blijven mogen hotels wel open. Rekening houdend met de anderhalve meter afstand zijn het restaurant en de bar van Sanadome, voor hotelgasten, weer geopend.

Je zou er een hotelkamer voor boeken!
“We hebben veel contact met onze gasten en je merkt dat mensen er heel graag weer op uit willen”, zegt Pim de Vries, director of Marketing & Sales. Wij missen onze gasten, we zijn klaar met klussen en de bedden staan gespreid. Verder heeft Nijmegen een prachtige omgeving met veel ruimte, ideaal om op ‘gepaste afstand’ van te genieten.

Drive-thru
Nu het restaurant weer geopend is willen we ook niet-hotelgasten laten genieten van onze heerlijke restaurantgerechten en bieden we een afhaalservice via de nieuwe Sanadome drive-thru.

Buitenlandse vakanties onbereikbaar
Zeker nu het buitenland onbereikbaar is wil je graag op vakantie naar een gezellige plek in eigen land. Aanbieders van vakantiehuizen in Nederland zagen al een ongekende piek in het aantal binnenlandse boekingen en ook wij merken een stijging in het aantal ‘vakantieboekingen’. Sanadome geeft je het toch dat typische vakantiegevoel.