Vier het voorjaar | geldig t/m 21 juni 2024

Sta jij ook te trappelen om er lekker tussenuit te gaan? Vanaf jouw ligbedje op het terras vallen de zonnestralen perfect op je gezicht en in het buitenbad dobber je heerlijk in de relax-modus rond. Ervaar al vroeg in het jaar het perfecte vakantiegevoel. Profiteer van een gratis kopje koffie of thee met gebak bij een hotelovernachting, tot €8,50 Thermenkorting, ontspannende Voorjaarsbehandelingen en heerlijke seizoensgerechten.

Hotel

Een wellness vakantie is perfect om tot rust te komen en jezelf weer helemaal op te laden. Verwen jezelf met een gratis kopje Peeze koffie of thee en met jouw favoriete gebak van Patisserie Strik naar keuze bij een hotelovernachting.

Thermen

Profiteer nu van maar liefst €8,50 korting op een dagentree of €5 korting op een avondentree en ontvang gratis Sanadome badslippers t.w.v.€10.

Beauty & Wellness

Speciaal voor dit seizoen hebben wij de heerlijkste behandelingen voor jou samengesteld. Ontdek alle wellness specials en kies jouw favoriete behandeling.

Food & Drinks

Dit voorjaar kun je weer heerlijk lunchen, dineren en borrelen in Sanadome. Laat je verrassen door de verfijnde smaken van het seizoen en geniet van heerlijke gerechten met duurzame, dagverse en waar mogelijk lokale producten